Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Tilitoimisto Seinäjoki – Löydä sinulle sopiva tilitoimisto

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

20.2.2019 14:40

Tilitoimisto Seinäjoki – Löydä sinulle sopiva tilitoimisto

Etsikö itsellesi sopivaa tilitoimistoa Seinäjoen seudulta? Pohdit ulkoistamista kenties ensi kertaa tai olet vaihtamassa tilitoimistoa. Priima Yrityslaskenta auttaa!

1) Hyppää tilitoimistomme verkkosivujen etusivulle ja tutustu meihin surffailemalla.

TAI

2) Jatka blogimme lukua ja avaamme toimintaamme tässä julkaisussa tarkemmin.

Kumpi vaan sopii sinulle paremmin :)

 

Vähemmän murheita ja parempia yöunia, niitä me tarjoamme asiakkaillemme

Tarjoamme tilitoimistopalvelut ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalvelulla ihmiseltä ihmiselle:

Palkanlaskennan ulkoistaminen tarkoittaa meille kokonaisvaltaista palkkapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkka tapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Moderni palkanlaskenta perustuu toimiviin sähköisiin prosesseihin. Neuvontapalvelumme kattavat palkka- ja työsuhdeasioiden neuvonnan. Palkanlaskentaan liittyvät lait, ohjeet ja velvoitteet muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme muutoksia puolestasi ja pidämme sinut ajan tasalla. Nykyaikainen ja tehokas henkilöstöhallinnon ratkaisu sisältää sekä palkanlaskennan että HR-palvelut.

Kirjanpitopalvelumme kautta saat kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut meiltä. Sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollistavat tehokkaan tavan hoitaa kirjanpitoa yhdessä asiantuntijan kanssa. Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan ja häneltä saat asiantuntijan näkemyksen yrityksesi taloushallintoon. Voit valita parhaiten liiketoimintaasi tukevat palvelut, joita ovat mm. kirjanpito, tilinpäätös, ja veroasiat. Palvelua voit täydentää osto- ja myyntilaskutuspalvelulla sekä maksuliikennepalveluilla. 

Aina pelkkä kirjanpito ei riitä ja saatat tarvita tukea raportointiin, talouden analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Taloushallinnon asiantuntijamme voi tarttua yrityksesi tulos- ja kassavirtaseurantaan, myyntireskontraan ja myyntisaataviin, ostoreskontraan ja kassanhallintaan, budjetointiin, tilinpäätösanalyysiin, kustannuspaikkaseurantaan ja kannattavuusseurantaan. Tutustu monipuolisiin yritysten kehittämispalveluihimme.

 

Kaikki palvelumme sisältävät seuraavat asiat:

  • Kasvollinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Nimetyt yhteyshenkilöt hoitavat palveluitanne ja voitte olla helposti heihin yhteydessä. Myös he pitävät aktiivisesti yhteyttä teihin. Tutustu asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksiin.
  • Monipuolinen ohjelmaosaaminen. Hoidamme tälläkin hetkellä asiakkaidemme palkka- ja taloushallintoa useilla eri asiakkaan käytössä olevilla ohjelmilla. Mikäli asiakkaalla ei ole omaa kirjanpidon tai palkkahallinnon järjestelmää, voidaan työ toteuttaa Priiman tarjoamissa järjestelmissä (Visma Fivaldi ja Mepco HRM). Valitaan toimintatapa, joka tukee liiketoimintaasi parhaiten!
  • Lisäkouluttaudumme jatkuvasti ja palvelu on aina uusimpien vaatimusten mukaista.
  • Takaamme turvalliset varahenkilöjärjestelyt, jolloin kaikki hoituu aina oikein ja ajallaan.
  • Joustavat palveluratkaisut muuttuvat yrityksesi kehityksen ja vaatimusten mukaan.

Yhteistyö meidän kanssamme alkaa liiketoimintasi tarpeiden kartoituksella. Tämän pohjalta teemme tarjousehdotuksen, jonka käymme yhdessä läpi. Tarjous sisältää selkeät vastuu-, aikataulu- ja palvelusisältömääritykset. Hoidamme käyttöönotot ja aineistojen siirrot sovitusti, tarvittaessa tiukallakin aikataululla. Olemme tehneet ulkoistamisen meille erittäin helpoksi. Palveluidemme käyttöönotto on sujuvaa.

 

No, millainen tilitoimisto Priima seinäjokisten mielestä on?

"Priima Yrityslaskenta on nykyaikainen tilitoimisto, jonka toimintatavat ovat tätä päivää. Parasta yhteistyössä on ollut luottamus. Priima on pitänyt sanansa ja tarjoaa sen, minkä lupasi: "vähemmän murheita parempia yöunia"." Lue lisää.

Tero Luoma | hallituksen puheenjohtaja | BSTR Luova Konttori Oy

”Päätimme pari vuotta sitten uusia kirjanpitopalvelumme manuaalisesta sähköiseen järjestelmään ja muutosta toteuttamaan valitsimme Priima Yrityslaskennan. Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja yhteistyöhön, joka sujuu eleettömän varmasti ja asiakasta kuunnellen. Palvelu on pelannut nopeasti, joustavasti ja ystävällisesti, joten sitä on myös helppo suositella.” Lue lisää.

Pertti Kinnunen | toimitusjohtaja | Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

"Priimassa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme hoidetaan asianmukaisesti. Sovitut toimintamallit pitävät ja yhteinen arki on sujuvaa. Priima toimii läpinäkyvästi ja keskustelevasti asiakkaiden kanssa. Taloushallinnon asiantuntijat laittavat oman osaamisensa likoon ja selvittävät ratkaisut asiakkaiden parhaaksi nopeasti ja joustavasti." Lue lisää.

Janna Haapamäki | toimitusjohtaja | VV-Kuivaus Group Oy

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan, sopisivatko palvelumme yrityksesi tarpeisiin:

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Olisivatko nämä aiemmat blogitekstimme sinulle avuksi:

PALKANLASKENTA:

KIRJANPITO:


 

Takaisin blogiin