elpac


masterkilpi

 

 

"Tilitoimiston valinta oli helppoa! Priimassa talous- ja palkkahallinnon asiantuntijat hallitsevat monipuolisesti eri järjestelmät. Kirjanpito- ja palkanlaskenta hoituvat luotettavasti hyvällä asiakaspalveluhengellä. Ulkoistaminen on vapauttanut omaa aikaani ja tuonut yrityksellemme kustannussäästöjä."

Iiro Vanninen
toimitusjohtaja
Elpac Oy, Masterkilpi Oy

Lue koko referenssi

 

 

bstr

 

 

"Priima Yrityslaskenta on nykyaikainen tilitoimisto, jonka toimintatavat ovat tätä päivää. Parasta yhteistyössä on ollut luottamus. Priima on pitänyt sanansa ja tarjoaa sen, minkä lupasi: "vähemmän murheita ja parempia yöunia".

Tero Luoma
toimitusjohtaja
BSTR Luova Konttori Oy

Lue koko referenssi

 

 

helsingin_seudun_kauppakamari 

 

"Olemme Priima Yrityslaskennan yksi pitkäaikaisimmista asiakkaista. Vuosien aikana olemme iloinneet siitä, että Priimassa osaaminen on aina ajan tasalla. Lisäksi asiat hoidetaan avoimesti ja läpinäkyvästi. Yhteistyössä on korostunut kumppanuus: palvelu on kuuntelevaa ja asiakkaan huomioivaa."

Heidi Ilves-Leppänen
talouspäällikkö
Helsingin seudun kauppakamari,
Helsingin Kamari Oy

 

 

atexor__1

”Priima Yrityslaskennan palkanlaskentapalvelu on asiantuntevaa ja tarkkaa. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.”

Jukka Kaski
talous- ja henkilöstöpäällikkö
Atexor Oy 

Lue koko referenssi

 

 

etelä-pohjanmaan kauppakamari

 

 

”Päätimme pari vuotta sitten uusia kirjanpitopalvelumme manuaalisesta sähköiseen järjestelmään ja muutosta toteuttamaan valitsimme Priima Yrityslaskennan. Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja yhteistyöhön, joka sujuu eleettömän varmasti ja asiakasta kuunnellen. Palvelu on pelannut nopeasti, joustavasti ja ystävällisesti, joten sitä on myös helppo suositella.”

Pertti Kinnunen
toimitusjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

Lue koko referenssi

 

 

metritiski oikea

 

 


”Olemme tyytyväisiä Priima Yrityslaskentaan. Kirjanpidon ja palkkojen yhteyshenkilömme ovat iloisia ihmisiä ja töitä on mukava tehdä yhdessä. Priima hallitsee erinomaisesti käyttämämme järjestelmät (Visma.net ERP ja Visma Payroll). Meidän ei tarvitse murehtia mahdollisia järjestelmähaasteita, vaan Priima hoitaa kaiken ammattimaisesti. Kirjanpito ja palkanlaskenta tuotetaan luotettavana palveluna tarpeisiimme sopivasti.”

Antti Ahava
operatiivinen johtaja
Metritiski Oy

 

 

Kiilunen Service Oy


"Kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistaminen tuo helppoutta ja kustannustehokkuutta arkeen. Taloushallintomme hoidetaan Priiman omassa Visma Fivaldi -järjestelmässä, mikä on suuri etu. Priiman asiantuntijat ovat auttaneet yritystämme muutostilanteissa, esimerkiksi yhtiömuodonmuutoksessa ja talouslukujen ymmärtämisessä."

Teemu Kiilunen
toimitusjohtaja
Kiilunen Service Oy

Lue koko referenssi

 

 

fixhalonen.png

 

 

 

"Yritysneuvoja rohkaisi minua yritykseni kehittämiseen. Sain analyysin taloudellisista faktoista ja yritykseni nykytilasta. Yllätyin, miten hienosti muutos toteutui yhdessä tekemällä!"

Maija-Liisa Halonen
yrittäjä
Kuortaneen Fysioterapia KY,
Fix Halonen

Lue koko referenssi

 

 

KT Interior

 

 


"Priima Yrityslaskenta on luotettava tilitoimisto, joka on palvellut meitä korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla alusta asti. Visma.net ERP -järjestelmän yhteiskäyttö on luontevaa ja sujuvaa. Ohjelmaosaaminen on Priimassa korkealla tasolla. Myös palkkapalvelu on sujuvaa. Varahenkilöjärjestelyt ovat asiakkaan kannalta toimivat ja turvalliset."

Anne Neuvonen
toimitusjohtaja
KT Interior Oy

Lue koko referenssi

 

 

VV-Kuivaus-logo

 

 

"Priimassa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme hoidetaan asianmukaisesti. Sovitut toimintamallit pitävät ja yhteinen arki on sujuvaa. Priima toimii läpinäkyvästi ja keskustelevasti asiakkaiden kanssa. Taloushallinnon asiantuntijat laittavat oman osaamisensa likoon ja selvittävät ratkaisut asiakkaiden parhaaksi nopeasti ja joustavasti."

Janna Haapamäki
toimitusjohtaja
VV-Kuivaus Group Oy

Lue koko referenssi

 

 

MuurausNahkala

 

 

"Priima hoitaa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme asiantuntevasti ja lämminhenkisellä asiakaspalvelulla. Kehitämme talousprosesseja yhdessä Priiman kanssa. Heillä on näkemystä ja osaamista nykyaikaisista toimintatavoista, jotka tukevat kasvavan yrityksemme tavoitteita sujuvasta arjesta. Yhteistyömme on erinomaista."

Janne Nahkala
toimitusjohtaja
Muuraus Nahkala Oy

Lue koko referenssi

 

 

mr-steel

 

Olemme ulkoistaneet kirjanpitomme, myyntilaskutuksen ja palkanlaskennan Priima Yrityslaskennalle. Priiman talous- ja palkkahallinnon asiantuntijat osaavat asiansa ja asiakaspalvelu on erinomaista! Asiat hoituvat oikein ja ajallaan. Olen saanut paljon apua myös taloushallinto-ohjelman käyttöön.”

Markku Ruohoniemi
toimitusjohtaja
MR-Steel Oy

 

 

440px-Nordic_Entertainment_Group_Logo

 


”Meillä palkansaajamäärät vaihtelevat todella paljon tuotantojemme mukaan. Siitä huolimatta talousosastomme työmäärä pysyy entistä tasaisempana, kun Priima Yrityslaskenta hoitaa palkanlaskennan.”

Liisi Salo
talousjohtaja
NENT Studios Finland Oy

 

 

Ejendals

 

”Meille oli tärkeää siirtyä yhteistyöhön juuri Priima Yrityslaskennan kanssa. Yrityksemme palkanlaskija siirtyi heidän työyhteisöönsä. Pystyimme luopumaan oman palkkaohjelmamme käytöstä ja siihen liittyvistä kuluista. Priima Yrityslaskennan kanssa asiat ovat neuvoteltavissa. Meillä on erinomainen keskusteluyhteys.”

”Priimassa palkanlaskenta toimii kaikissa tilanteissa, myös loma-aikoina. Palkanlaskijat hoitavat yhteistyösuhdettamme oma-aloitteisesti ja tiedonkulku on sujuvaa. Osaamisen taso on huippu luokkaa ja toimintatavat ennakoivia. Valitessamme Priiman, valitsimme oikein.”

Ann-Charlotte Grönlund
konsernin talousjohtaja
Ejendals Suomi Oy

Lue koko referenssi

 

 

kurikan kaukolämpö Ilmajoen lämpö

"Suosittelen Priima Yrityslaskentaa tilitoimistoksi.Kirjanpidon ulkoistamisen kautta pystymme paremmin keskittymään ydinliiketoimintaamme. Palkanlaskennan varallaolopalvelu toimii vakuutuksena palkanlaskenta­prosessillemme. Priiman asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiat ratkeavat auttavaisten asiantuntijoiden toimesta nopeasti."

Petri Viinikainen
toimitusjohtaja
Kurikan Kaukolämpö Oy
Ilmajoen Lämpö Oy

Lue koko referenssi