Arvomme - JALOT

Jatkuva uudistuminen

Avoimuus

Luottamus

Osaaminen ja motivaatio

Tuloksellisuus

Voit luottaa laadukkaaseen palveluumme ja ratkaisuihimme. Haluamme auttaa sinua tuloksellisessa liiketoiminnassa. Hyvällä tuloksella edesautamme laaja-alaisempaa turvallisuutta niin asiakkaillemme kuin omalle henkilöstöllemme. Arvostamme hyvässä hengessä tapahtuvaa, ihmisten välistä, rehellistä ja suoraa kommunikointia. Henkilöstömme kouluttaminen ja uusimman tiedon hyödyntäminen käyttöön on sekä asiakkaidemme etu että henkilökunnan kehittymistä kasvattava tekijä.

Rauhala Yhtiöt Oy -konserni

Rauhala Yhtiöt Oy on yli 20-vuoden kokemuksella toimiva kotimainen, yrittäjävetoinen perheyritys. Konsernissamme työskentelee yli 50 ammattitaitoista ja sertifioitunutta ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme tietotekniikasta, järjestelmistä, sanomanvälityspalveluista, tietoliikenteestä ja palkka- ja taloushallinnon palveluista.
Konsernimme tehtävänämme on selvittää asiakaskohtaisesti, millaiset ratkaisut sopivat yrityksesi toimintoihin parhaiten. Me reagoimme puolestasi nopeasti muutoksiin ja hankimme viimeisimmän tiedon toimintasi parhaaksi - järjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden nopea kehittyminen vaatii jatkuvaa ajan hermolla oloa. Opastamme, koulutamme, asennamme, tuemme ja ennen kaikkea selvitämme, millaisia ratkaisuita ja palveluita päivittäinen toimintasi tarvitsee.
Rauhala Yhtiöt Oy OWS Finland Oy