Laita hakemuksesi meille!

Töihin meille? No mehän ollaan kiva työpaikka!

Olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut yrityksestämme työnantajana.

Lähettämällä hakulomakkeen otat ensimmäisen askeleen yrityksemme osaavaan ja kehittyvään joukkoon.

Vasemmanpuoleisesta valikosta näet avoimet työpaikkamme. Mikäli työtehtäviä ei ole avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit olla varma, että käsittelemme kaikki hakemukset!

Suosimme myös opiskelijaharjoitteluita. Moni on löytänyt itselleen pysyvän työpaikan juuri harjoittelun kautta. Laita siis rohkeasti hakemusta meille päin.

ME
Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Tilitoimistossamme työskentelee 19 työntekijää. Olemme osa Rauhala Yhtiöt -konsernia ja äkkiä meitä onkin sitten jo 40.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Siitä merkkinä ovat mm. taukojumpat, aamupalat toimistolla, virike-etu, laajat työterveyshuollon palvelut, keikkaliput ja paljon muuta, tosin vallitsevasta tilanteesta johtuen käytetyin etu on etätyömahdollisuus. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

Rohkeutta ja tsemppiä työnhakuun!

 

Rakkaudella,
Priimalaiset :)

Tutustu priimalaisiin ja työhömme uratarinoiden kautta: