Sopivan tilitoimistokumppanin löytäminen

  VV-Kuivauksella kirjanpito ja palkanlaskenta ovat olleet ulkoistettuna yrityksen alkuajoista asti. Epävarmuus siitä, saiko VV-Kuivaus arvoistaan palvelua ja osaamista, ajoivat vaihtamaan tilitoimistoa. Uutta kumppania lähdettiin etsimään Internetistä ja vastaan tuli Priima Yrityslaskenta.

  - Priiman verkkosivuilla huomasin referenssiasiakkaiden joukossa tutun yrityksen, jolle päätin soittaa ja kysyä kokemuksia yhteistyöstä Priiman kanssa. Positiivisen puhelun lopuksi päätin, että haluan tarjouksen myös tästä tilitoimistosta ja soitin Priimaan. Jo ensimmäisissä keskusteluissa huomasin, miten hyvin kommunikaatiomme toimi ja minulle syntyi luottamus Priiman palveluita ja toimintaa kohtaan, kertoo VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki.

  Priiman läpinäkyvä tapa toimia asiakkaiden kanssa ja tilitoimiston sopiva kokoluokka tukivat tunnetta siitä, että Priiman kanssa olisi mukava tehdä töitä yhdessä ja tämä tilitoimisto on oikea valinta VV-Kuivaukselle.

  - Riskienhallinnan näkökulmasta Priima on juuri sopivan kokoinen kumppani. Tilitoimisto ei ole liian iso, jolloin prosessit ovat ketterät, mutta ei myöskään liian pieni. Voimme olla turvallisella mielellä, että kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat, vaikka asiantuntijoista joku olisi lomalla tai sairaana, kuvaa Haapamäki.

  VV-Kuivauksella ei ollut aiempaa kokemusta tilitoimiston vaihtoprosessista. Vaihdon hetkellä konsernissa oli neljä eri yhtiötä, joten läpikäytävää oli paljon. Kun alkuun oli päästy ja tutustuttu, saatiin vaihtoprojektikin onnistuneesti maaliin.

   

  Arki osaavan tilitoimiston kanssa

  Priima käyttää kirjanpito- ja palkanlaskentatoimien toteuttamiseen VV-Kuivauksen omaa taloushallintojärjestelmää. 

  - Järjestelmän yhteiskäyttö sujuu tosi hyvin! Nykyaikainen ja sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että yhteistyö tilitoimiston kanssa on saumatonta. Olemme Priiman kanssa yhdessä katsoneet prosessit ja toimintatavat selkeiksi. Arki on erittäin sujuvaa, vaikka konsernissamme on monia yrityksiä ja kokonaisuus on laaja. Kaikki osa-alueet hoidetaan yhtä hyvin ja samalla otteella, iloitsee Haapamäki.

  Myös Priiman asiantuntemus ja ongelmanratkaisutaidot saavat kiitosta Haapamäeltä:

  - Priimasta saan nopeasti avun kysymyksiini. Arvostan erityisesti talon sisäistä tiimityötä. Oma kirjanpitäjämme voi osallistaa muita Priiman asiantuntijoita ongelmamme ratkaisemiseksi, jolloin talon ulkopuolisten osapuolien puoleen tarvitsee kääntyä harvoin. Näin arki on ketterää, asiakaspalvelu nopeaa, joustavaa ja asiantuntevaa.

  - Jo alussa syntynyt luottamus on säilynyt. Priiman kanssa on helppo ottaa asioita esille ja yhteystyömme on lujittunut entisestään, päättää Haapamäki.

   

  "Priimassa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme hoidetaan asianmukaisesti.
  Sovitut toimintamallit pitävät ja yhteinen arki on sujuvaa. Priima toimii läpinäkyvästi ja
  keskustelevasti asiakkaiden kanssa. Taloushallinnon asiantuntijat laittavat oman osaamisensa
  likoon ja selvittävät ratkaisut asiakkaiden parhaaksi nopeasti ja joustavasti."

  Janne Haapamäki | toimitusjohtaja | VV-Kuivaus Group Oy

  VV-Kuivaus-logo

  VV-Kuivauksen löydät myös somesta: Facebook ja Instagram

   

  Voisiko tilitoimistomme auttaa sinua?

  Täytä viereinen yhteydenottolomake.

  Tietosuoja