Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Tilitoimisto yrityksen kumppanina – neuvonantajan rooli korostuu

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

24.1.2017 8:48

Tilitoimisto yrityksen kumppanina – neuvonantajan rooli korostuu

Yritykset etsivät luotettavaa, joustavaa ja kustannustehokasta kumppania taloushallintoon. Pohjimmiltaan yritykset kuitenkin ovat kiinnostuneita oman liiketoimintansa kehittämisestä. Tilitoimisto, jolla on ymmärtämystä liiketoiminnasta kokonaisuutena, voi auttaa löytämään yrityksen kriittiset kehityskohteet.

 

Yritysneuvonta on kumppanuutta

Tilitoimisto hoitaa yrityksen lakisääteiset velvollisuudet sähköisesti ja tarjoaa asiakkaalleen syvempää asiantuntijuutta. Kumppanuuden laajentaminen taloushallinnon lisäksi asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen eli yritysneuvontaan auttaa asiakasta menestymään paremmin. Tulevaisuuden tilitoimisto palveleekin entistä monipuolisemmin ja auttaa asiakasta saavuttamaan halutut liiketoiminnan tavoitteet. Yritysneuvonta on käytännössä sitä, että yrittäjä ja yritysneuvoja yhdistävät osaamisensa ja tietonsa. Kumppanoituminen on merkittävä voimavara.

 

Priima Yrityslaskennan yritysneuvontapalvelu – Business Advisor

Tilitoimistojen neuvonantajan rooli korostuu entisestään. Nykyaikaisen tilitoimiston asiakastyö vaatii konsultoivampaa ja proaktiivista otetta. Neuvontapalvelut vaativat myös uudenlaista osaamista. Olemme Priima Yrityslaskennassa ottaneet haasteen vastaan. Olemme mukana Business Advisor -valmennuksessa ja kehitämme osaamistamme uudelle syvällisemmälle tasolle, mikä merkitsee asiakkaalle entistäkin parempaa palvelua.

Ensimmäinen valmennettavista on jo suorittanut ensimmäisten joukossa arvostetun Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Neljä henkilöä ovat Business Advisor -valmennettavia ja he valmistuvat vuoden sisällä.

 

Yritysneuvonta-  ja asiantuntijapalvelut avainasemassa

Yrittäjä on ammattilainen omassa liiketoiminnassaan. Asiakasyrityksen odotukset määrittävät asiantuntijan roolin. Lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan prosessien ja toimialan tunteminen. Yritysneuvoja, jolla on ymmärtämystä liiketoiminnasta kokonaisuutena, voi auttaa löytämään yrityksen kriittiset kehityskohteet.

Yrityksen johtamiseen tarvitaan tunnuslukuja ja mittareita. Mittareiden määrittely tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Hyvä taloushallinnon asiantuntija tulkitsee raportit avaamalla oleellisten lukujen merkitykset asiakkaan liiketoiminnalle.

Tärkeää on myös suunata katse tulevaisuuden suunnitteluun. Tähän tarvitaan budjetointia ja ennustamista. Budjetin suunnittelu ja laatiminen ovat yrityksen toiminnan tavoitteenasettelua ja ennakoimista. Lue lisää budjetoinnista ja toiminnan suunnittelusta.

 

Asiakkaat valitsevat kumppanin, joka tarjoaa hyvää palvelua

Meille tärkeä asia on asiakkaittemme palaute, pitkät asiakassuhteet ja asiakkaidemme antama suositus meistä muille yrittäjille. Mittaamme vuosittain asiakastyytyväisyyttä. Saadut mittaustulokset toimivat tukena ja ohjaavat toimintamme kehittämistä vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeita.

Priima Yrityslaskenta sai hyvät arvostelut yhteistyökumppanina. Arvosana on 4,3 asteikolla 1-5. Vastaajat ovat sitä mieltä, että olemme ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka palvelee asiakkaitaan joustavasti. Vahvuutenamme on myös helppo lähestyttävyys. Lue lisää tästä.

 

Tavoitteemme mukaisesti haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja auttaa tekemään sinua sitä, missä sinä olet hyvä – omassa liiketoiminnassasi. Jos haluat keskustella kanssamme yrityksesi kehittämisestä, niin ota yhteyttä!

Voit laittaa minulle viestiä riitta.jaskari@priimalaskenta.fi tai soittaa 040 843 5541.

 

Takaisin blogiin