29.12.2016 7:54

Yleisarvosana Priima Yrityslaskennalle yhteistyökumppanina 4,3 / 5

 

Priima Yrityslaskennalle hyvät arvostelut

Priima Yrityslaskennan asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ovat valmistuneet. Lämmin kiitos kaikille kyselylomakkeen täyttäneille. Yleisarvosana lähes kaikissa kysymyksissä, asteikolla 1-5 oli yli neljän. Tulokset kertovat monin tavoin hyvin tehdystä työstä, toki kehitettävääkin löytyi. Saimme arvokasta palautetta, jonka ansiosta pystymme kehittämään palvelujamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeita. Kun asiakastyytyväisyyttä verrataan edellisvuoden tulokseen, on kokonaisarvosanat samalla tasolla.
 

Ystävällistä asiakaspalvelua ja luottamuksellista toimintaa

Valtaosa koki Priima Yrityslaskennan henkilökunnan ystävälliseksi, asiantuntevaksi ja yhteistyökykyiseksi.
Vahvuutenamme on selkeästi helppo lähestyttävyys ja avoimuus. Nämä ovat aineksia jotka vaaditaan luottamuksellisen asiakassuhteen luomiseen ja ylläpitämiseen. Kyselyn ”Suosittelisitko palveluitamme muille yrityksille” keskiarvo kaikkien vastanneiden kesken oli hieno 4,1 (asteikolla 1-5)

Ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka huomio asiakastarpeet

Vastaajat olivat myös sitä mieltä, että Priima Yrityslaskenta on ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka palvelee joustavasti. Vastaajat kokivat, että otamme toiminnassamme hyvin huomioon asiakastarpeet palveluita tarjotessamme.

Näistä tuloksista on hyvä jatkaa vuonna 2017!


Lisätietoja kyselystä antaa Riitta Jaskari riitta.jaskari@priimalaskenta.fi

Takaisin uutisiin