Priima Yrityslaskennan blogi
 • Etusivu
 • Blogi
 • Talouspäällikköpalvelu – tukea yrityksen talousjohtamiseen

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

23.5.2018 14:27

Talouspäällikköpalvelu – tukea yrityksen talousjohtamiseen

Talouspäällikköpalvelu on tavoitteellista tekemistä, aktiivista talouden seurantaa ja neuvontaa. Talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat tilitoimistoltaan kokonaisvaltaista taloushallinnan kumppanuutta. Taloushallinnon suunnittelun siirtäminen ammattilaisen käsiin voi olla avainasemassa yrityksesi toiminnan ja liikevaihdon kasvattamisen kannalta.


Miten yritys saadaan menestymään talouspäällikköpalvelun avulla?

Tavoitteet, seuranta, analysointi ja korjaavat toimenpiteet luovat pohjan talousjohtamiselle. Talouspäällikkö ymmärtää liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti. Hän tietää mitä vaaditaan tuotannon-, osto-, ja myyntitilaustoiminnoilta, jotta ne tukevat talousjohtamista kokonaisvaltaisesti. Talouspäällikkö toimii yrityksen johdon kumppanina ja tukee yrityksen liiketoimintaa ja strategista ohjausta taloudelliselta näkökulmalta.

Talouspäällikköpalvelu on tavoitteellista tekemistä, suunnitelmallista seurantaa ja ongelmakohtiin tarttumista. Talouspäällikkö auttaa näkemään asioita lukujen ja toimintatapojen analyysien kautta. Analyysit auttavat näkemään, miten yrityksen tuloskykyä voidaan parantaa ja missä mahdollisesti on hyödyntämätöntä potentiaalia tai tehostamisen varaa. Talouspäällikkö toimii yrityksen johdon neuvonantajana taloudellisissa kysymyksissä.

 

Talouspäällikköpalvelulla saat käyttösi oman talousasiantuntijan ja pitkäjänteistä taloushallinnon suunnittelua

Talouspäällikkö toimii yrityksen johdon neuvonantajana taloudellisissa kysymyksissä. Talouspäällikköpalvelun tarkoitus on tuoda asiakkaille lisäarvoa raportoinnilla, analysoinnilla ja neuvonnalla. Talousjohtaminen vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen, vakavaraisuuteen ja toiminnan jatkuvuuteen. Pidemmän aikavälin taloushallinnon suunnittelulla pystytään kasvattamaan yritystä tehokkaasti.

Toimimme yrityksenne oman henkilöstön jatkeena; kumppanina ja tiimin jäsenenä. Toimeksiantojemme keskeisenä ytimenä on asiakasyritysten liiketoiminnan strategian ja tavoitteiden ymmärtäminen, jotta voimme varmistaa oman lisäarvomme asiakkaallemme.

Palvelukokonaisuus muodostuu asiakkaan tarpeista ja muokkautuu liiketoiminnan kehittyessä. Kullekin yritykselle räätälöidään yrityskokoon sopiva ratkaisu, joka voi sisältää tehtäviä mm. seuraavien palveluiden joukosta:

 • Yrityksen päivittäisten talousasioiden hoitaminen
 • Asiantuntijajana toimiminen yrityksen kehittämisessä
 • Talousjohtaminen
 • Taloushallinnon kehittäminen
 • Prosessien kehittäminen
 • Tuottaa talousraportteja, jotka auttavat yritystoiminnan kehittämisessä
 • Analyysit, ennusteet ja laskelmat

Talouspäällikön tehtäviin kuuluu mm. myös seuraavien avaintekijöiden seuraaminen:

 • Tulos- ja kassavirtaseuranta
 • Myyntireskontran seuranta ja myyntissatavien kertonopeuden parantaminen
 • Ostoreskontra ja kassanhallinta
 • Budjetointi
 • Tilinpäätösanalyysi
 • Kustannuspaikkaseuranta
 • Projektien kannattavuusseuranta

 

Priima Yrityslaskennalta yrityksellesi talouspäällikkö?

Priima Yrityslaskenta voi ja haluaa olla yrityksellesi enemmän kuin tilitoimisto. Talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat tilitoimistoltaan kokonaisvaltaista taloushallinnan kumppanuutta. Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resursseja ja voit kohdentaa ne sinun erityisosaamiseen ja tuottavaan työhön. Meidän ammattitaidon avulla pystyt ohjaamaan yrityksesi suuntaa sekä tuottavuutta uuteen kasvuun.

Talouspäällikköpalvelu sopii yrityksille, joilla ei ole omaa taloushallinnosta vastaavaa henkilöä tai yrityksille, jotka haluavat täydentää omaa taloushallintoaan talouspäällikköpalvelulla. Tarjoamme talouspäällikköpalvelut myös ilman kirjanpitoasiakkuutta.


Priima Yrityslaskenta on tukena asiakkaan arjessa ja neuvonantajana päätöksenteon hetkellä

Haluatko lisätietoja Talouspäällikköpalvelustamme?  

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu myös liiketoimintaa kehittäviin webinaareihin ja blogeihin: 

Tutustu webinaareihimme Vieraile blogissamme

 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit itsellesi ja saat kuukausittaisen koosteen sähköpostiisi:

Tilaa uusimmat blogiartikkelit sähköpostiisi

 

 Yrityksen talouden analysointi:
Lataa opas

Takaisin blogiin