Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Priima Yrityslaskennalle Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti 2007-2018

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

1.8.2018 8:47

Priima Yrityslaskennalle Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti 2007-2018

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Priima Yrityslaskenta kuuluu Suomen Vahvimmat Platina kärkiyritysten joukkoon. Tämä kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla.

 

Priima Yrityslaskenta on saavuttanut arvostetun tunnustuksen Suomen Asiakastiedon myöntämän Platina-sertifikaatin muodossa

Suomen Asiakastieto Oy palkitsi Priima Yrityslaskennan Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatilla. Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Priima Yrityslaskenta on vuosina 2007- 2018 kuulunut Suomen Vahvimmat Platina kärkiyritysten joukkoon. Pitkäkestoisen Patina luokan yrityksiin kuuluu noin 2 % suomalaisista yrityksistä.

Mitä Platina-sertifikaatti kertoo asiakkaillemme?

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin käyttöoikeus myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Platina-sertifikaatti on korkein luottoluokitus. Noin 12% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille, muille sidosryhmille ja henkilöstölle, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla.

Platina-sertifikaatti on selkeä ja puolueeton todiste Priima Yrityslaskennan pitkäaikaisista
  • erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista
  • positiivisista taustatiedoista
  • hyvästä maksukäyttäytymisestä

Olemme Priima Yrityslaskennassa hyvin otettuja ja ylpeitä tästä saadusta osoituksesta sekä onnistumisesta.

Priima Yrityslaskenta tukee talouden- ja liiketoimintaosaamisensa avulla yrityksiä saavuttamaan liiketoimintansa tavoitteet.


Tutustu yritysneuvontapalveluihimme

Jätä yhteydenottopyyntö

Lataa opas

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös seuraavat blogimme:

 

Takaisin blogiin