Palkanlaskennan ulkoistaminen tuo selvää ajansäästöä 

  Vuonna 2013 Atexorin uutena talouspäällikkönä aloitti Jukka Kaski. Atexorin ainoana taloushenkilönä toimiva Kaski koki, että palkanlaskennan ulkoistaminen säästäisi hänen työaikaansa. Näin ulkoistaminen tuli ajankohtaisesti ja tutustuminen eri palveluntarjoajiin alkoi. 

  - Tutkin itsenäisesti alueen tilitoimistoja ja tutustuin samalla myös Priima Yrityslaskennan  toimintaan. Tein vertailua ja kilpailutin muutamia toimijoita. Priima oli mielestäni kaikista vaihtoehdoista lyhyesti todettuna paras, kuvaa Kaski ja jatkaa:

  - Valinnassa tärkeää minulle oli paikallisuus, mutta myös se, että kaikessa Priiman toiminnassa näkyy ammattimaisuus. Priimassa ei puuhastella turhia, vaan asiat hoidetaan laadukkaasti. Myös resurssoinnin ja riskien näkökulmasta Priima on loistavan kokoinen yrityskumppani meille.

  Kun yhteistyö aloitettiin, etenivät palkkojen siirrot Kasken mukaan nopeasti, vaivattomasti ja sujuvasti: 

  - Priiman kanssa viestiminen sujui ongelmitta. Koko prosessi meni nopeasti ja jouhevasti. Yhteistyömme alku on jäänyt mieleeni positiivisena kokemuksena. 

   

  Priiman palkkahallinnon asiantuntijat ansaitsevat kiitoksen

  - Palkanlaskijamme on älyttömän pätevä! Asiat hoidetaan nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. Jälki on luotettavaa, lomatuuraukset onnistuvat ja yrityksemme ja Priima välinen viestintä pelaa mainiosti.  Kaikista parasta yhteistyössämme on se, että palvelun laatu on korkealla tasolla. Meillä on selkeästi yksi huoli vähemmän. Ammattitaitoiset ihmiset huolehtivat sen, että yhteistyö pelaa, kertoo Kaski.

  Koska palkka-asiat ovat Kasken mukaan usein sensitiivinen asia, pitää yritysten panostaa siihen ja kaiken pitää sujua ongelmitta:

  - Priiman kautta työntekijämme saavat palkat oikein laskettuna, oikeaan aikaa.  

   

  "Priimassa palkkapalvelut toteutetaan ammattimaisesti.
  Asiantuntijat ovat tehokkaita ja hoitavat palkat nopeasti ja ystävällisesti.
  Työntekijämme saavat palkat oikein ja ajallaan."

  Jukka Kaski | talous- ja henkilöstöpäällikkö | Atexor Oy

   

  atexor__1

  Kuinka konsultoiva tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kerro meille täyttämällä viereinen yhteydenottolomake.

   

  Sinua saattavat kiinnostaa seuraavat blogitekstimme:

  Tietosuoja