Kurikan Kaukolämpö fuusioitui lähipaikkakunnan lämpölaitoksen kanssa. Kummankin yrityksen kirjanpito on järjestetty sisäisesti. Oma kirjanpitäjä oli kuitenkin pian jäämässä eläkkeelle ja kirjanpidon ulkoistamisvaihtoehtoja päätettiin kartoittaa.

  Vertailuun otettiin muutamia tilitoimistoja. Voittajaksi valikoitui Priima Yrityslaskenta, jossa palvelun sujuvuus ja asiantuntemus vakuuttivat heti alusta alkaen. Priima oli myös entuudestaan etäisesti tuttu, sillä lämpölaitoksilla oli aiempia yhteistyökokemuksia Priiman emoyhtiöstä Rauhalasta. 

  - Kirjanpidon siirto Priimalle tapahtui todella sujuvasti. Siirrossa ei ilmennyt minkäänlaisia ongelmia. Muistan ajatelleeni, että jokos se onkin teillä siellä hallussa, naurahtaa lämpölaitosten toimitusjohtaja Petri Viinikainen.

  Kirjanpitopalveluiden ulkoistamisen yhteydessä yhteistyötä laajennettiin koskemaan myös palkanlaskentaa. Palkanlaskenta hoidetaan Kurikan Kaukolämmöllä ja Ilmajoen Lämmössä yhä talon sisäisesti, mutta Priima tarjoaa varallaolopalvelut palkkoihin.

  - Varallaolopalvelu tuo turvaa palkanlaskentaan, jolloin voimme luottaa, että palkat hoituvat oikein ja ajallaan, vaikka pääpalkanlaskijamme olisikin estynyt, kuvaa Viinikainen.

   

  Priiman reagointi on huippuluokkaa

  - Kirjanpidon ulkoistaminen on vapauttanut resurssejamme ydinliiketoimintaan. Meillä on mahdollisuus entistä paremmin keskittyä asiakaspalveluun ja oman toimintamme kehittämiseen, iloitsee Viinikainen ja jatkaa:

  - Priimassa asiakaspalvelu on auttavaista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Oma toimintatapamme on ripeä, joten on hienoa, että Priimassa yhteishenkilöt on helppo saada kiinni ja vastaukset tulevat nopeasti. Priiman kanssa aikaa ei kulu ikinä asiakaspalvelupyyntöjen pallotteluun, vaan saamme tarvitsemaamme apua tehokkaasti.

   

   

  "Suosittelen Priima Yrityslaskentaa tilitoimistoksi.Kirjanpidon ulkoistamisen kautta pystymme paremmin keskittymään ydinliiketoimintaamme.Palkanlaskennan varallaolopalvelu toimii vakuutuksena palkanlaskentaprosessillemme. Priiman asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiat ratkeavat auttavaisten asiantuntijoiden toimesta nopeasti."

  Petri Viinikainen | toimitusjohtaja | Kurikan Kaukolämpö Oy / Ilmajoen Lämpö Oy

  kurikan kaukolämpö                  Ilmajoen lämpö

   

   

   

  Keskustele yhteistyömahdollisuuksista asiantuntijamme kanssa

  Täytä viereinen yhteydenottolomake.

  Tietosuoja