Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Asiakkaat kokevat Priima Yrityslaskennan onnistuneen – asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

30.1.2019 14:23

Asiakkaat kokevat Priima Yrityslaskennan onnistuneen – asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla

Asiakkaat arvostavat Priima Yrityslaskennan kumppanuudessa erityisesti ystävällistä asiakaspalvelua, joustavuutta, henkilöstön ammattitaitoa, palvelun nopeutta ja tavoitettavuutta, kertoo uusin asiakastyytyväisyyskysely.

Toteutamme vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn, jotta saamme tietää, kuinka olemme tavoitteissamme onnistuneet ja jotta tunnistamme, millä osa-alueilla meidän tulee kehittyä yhä paremmiksi. Asiakkaat ovat vuonna 2018 olleet tyytyväisiä Priima Yrityslaskennan toimintaan. Kaikkien tutkimuksessa esitettyjen tekijöiden yhteenlaskettu kokonaisarvosana on 4 (arvoasteikolla 1-5).

Asiakastyytyväisyys on siis erinomaisella tasolla, mutta mistä osatekijöistä se koostuu ja kuinka varmistamme, että täytämme asiakkaidemme odotukset myös tulevaisuudessa?

 

Priima Yrityslaskenta nähdään luotettavana ja yhteistyökykyisenä kumppanina

Asiakkaiden kommentteja toiminnastamme:

”Ihan paras kumppani”

”Yhteistyö onnistuu hyvin”

”Joustava ja luotettava”

Tutustu muihin tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksiin.

 

Viisi vahvinta onnistumisen tekijää

Kysyimme asiakkailtamme, mitä palvelutekijöitä he arvostavat ja missä olemme onnistuneet erityisen hyvin. Tutkimustulosten perusteella Priima Yrityslaskennan henkilöstön palveluasenne ja henkilöstön ammattitaito luokittuivat ensisijaisiksi vahvuuksiksemme. Muiksi vahvuuksiksi tunnistettiin yhteydenpidon ja asioinnin helppous. Hyvin tyytyväisiä oltiin myös tarjoamiimme ratkaisuihin ja niiden soveltuvuuteen asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme onnistuneet palvelutarjoaman kehittämisessä, näistä esimerkkeinä kokonaispalvelukonseptimme ja sähköiset/digitaaliset palvelut.

 

Näitä tulemme kehittämään

Uskomme, että meillä on vielä paljo kehitettävää, mutta samalla olemme äärimmäisen ylpeitä ja kiitollisia asiakkailta saamastamme palautteesta. Työmme jatkuu ja uskomme, että tulemme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme vielä entistäkin parempaa palvelua.

Tilitoimisto-ala kehittyy nopeasti ja tätä kautta myös asiakkaiden odotukset kasvavat. Tilitoimistoilta vaaditaan tänä päivänä uusiutumiskykyä ja aktiivista otetta palvelujen kehittämiseen.

Kehittämiskohteiksi valikoituvat uusien ratkaisujen kehittäminen vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme entistä täsmällisempiä ratkaisuvaihtoehtoja menestyksen takaamiseksi ja liiketoiminnan tehostamiseksi. Parannamme edelleen asiakaslähtöistä toimintaa sekä tehostamme yhteydenpitoa asiakassuhteen hoitamisessa.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille arvokkaasta palautteesta!

Lisätietoja kyselystä antaa Riitta Jaskari, riitta.jaskari@priimalaskenta.fi

 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit itsellesi ja saat kuukausittaisen koosteen sähköpostiisi:

Tilaa uusimmat blogiartikkelit sähköpostiisi

 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin