Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Tilaisuus, jossa ei puhuttu debetistä ja kreditistä vaan ihmisistä ja palveluista

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

24.3.2022 9:18

Tilaisuus, jossa ei puhuttu debetistä ja kreditistä vaan ihmisistä ja palveluista

Kokoonnuimme pitkästä aikaa yhteisen aamupalan äärelle Priiman järjestämässä aamupalatilaisuudessa Seinäjoella tiistaina 22.3. Auringon säteillessä ikkunaverhojen välistä aloitimme tilaisuuden nauttimalla herkullista aamupalaa Ravintola Ideassa Framilla. Priiman Anna Koivula ja Marko Orpana avasivat tilaisuuden ja toivottivat ilolla väen paikalle. Miten hienoa, pääsimme kokoontumaan yhteen pitkän, vallitsevasta pandemia-ajasta johtuvan etätapahtuma-ajan jälkeen.

 

Nykypäivän johtaminen

Tilaisuuden ensimmäinen puhuja oli LMI Finlandin johtajuuskehittäjä Kaija Heittola. Kaija puhui tämän päivän johtamisesta, trendeistä ja haasteista innostaen ja vuorovaikutteisesti yleisön kanssa. Kaija piti alkuun porukalle esittelykierroksen ja saimme kuulla mukana olevan osallistujia mm. mainosalalta, ohjelmistorobotiikan parista, kiinteistönvälitys sektorilta ja muutama myös juuri aloittanut yrittäjä. Mahtavaa, kiitos kun tulitte paikalle! Kaijan vuorovaikutteinen, positiivinen ja asiantunteva puheenvuoro sisälsi tärkeää asiaa, miten nopeat globaalit ja paikalliset muutokset haastavat johtajuutta ja miten tulevaisuuden menestyjiä ovat ne, jotka ymmärtävät uusien paradigmojen vaatimat avaintaidot. Kaija toi esille asioita johtajuudessa tapahtuvista muutoksista ja johtajuuden kehittämisen tärkeydestä. 

Priima2-2

 

Arvot ja yrityskulttuuri kasvun tukena

Seuraavaksi puheenvuoron sai VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki. Janne kertoi VV-Kuivauksen hienon kasvutarinan ja miten arvot sekä yrityskulttuuri ovat olleet kasvun tukena ja menestyksen mahdollistajana. Yrityksen arvoja ovat välittäminen, kehittyminen, luottamus sekä tyytyväinen asiakas. Näiden arvojen pohjalta VV-Kuivaus toteuttaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja on työntekijöilleen hyvä työpaikka. Jannen esityksestä huokui aidosti yrityksen arvot ja palveluhenkisyys. Yrityksessä luotetaan työntekijöihin ja mahdollistetaan heidän olla parhaita asiantuntijoitaan omassa työssään. Janne esitteli myös yrityksen strategian, joka on piirretty hienosti havainnollisesti kuvaksi. Miten kivijalasta nousevat arvot johtavat suosittelevaan ja tyytyväiseen asiakkaaseen.

VV-Kuivaus Strategia

 

 

Toimitusjohtajana pandemia-ajassa

Viimeiseksi lauteille nousi BSTR Luova Konttori Oy:n toimitusjohtaja Pauliina Hautamäki. Marko haastatteli Pauliinaa aiheena toimitusjohtajan haasteet pandemia-ajassa sekä Priiman ja BSTR:n välinen yhteistyö. Markon tiedustellessa Pauliinalta etätyön tuomia haasteita, nousi esille läsnäolon merkitys työyhteisössä ja henkilökohtaisesti työntekijöiden kanssa. Miten hyvässä johtajuudessa korostuu erilaisten työvälineiden tuomat mahdollisuudet, vaikka kasvokkain ei pystykään kohtaamaan. Etäkohtaaminen on myös yhtä tärkeää ja korkeassa arvossa. Kysyttäessä Priiman ja BSTR:n välistä yhteisyötä Pauliina nosti esille omien yhteyshenkilöiden merkityksen tilitoimistossa. Vaikka sähköpostin päätteenä onkin @priimalaskenta.fi tuntuu se silti, kuin he olisivat osa BSTR:n porukkaa. Myös virheiden sattuessa Pauliina on kokenut rehellistä ja avointa toimintaa, joka on hänen mielestään erittäin tärkeä asia yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Lopuksi Marko kysyi tulevaisuudesta ja uusista askeleista eteenpäin, johon Pauliina vastasi henkilöstön osaamisen kehittämisen, joka onkin aina ollut BSTR:llä tärkeä asia. Myös uuden hybridimallin kehittäminen on ajankohtaista.

priima7-1

Tuhannet kiitokset Kaijalle, Jannelle sekä Pauliinalle antoisista puheenvuoroista. Kiitämme myös kaikkia muita mukana olleita, kiitos kun tulitte! 

 

Kiinnostaako yhteistyö Priima Yrityslaskennan kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Takaisin blogiin