Priiman palvelu jaksaa ilahduttaa

  Jo noin kymmenen vuotta sitten Seinäjoen Keskuspesulan kirjanpidosta vastannut henkilö eläköityi ja taloushallintoon päätettiin etsiä kumppaniksi tilitoimisto. Tästä alkoi Seinäjoen Keskuspesulan ja Priima Yrityslaskennan yhteistyö. 

  - Kirjanpidon ulkoistaminen on tuonut leveämmät hartiat meille taloushallinnon hoitamiseen. Varahenkilöjärjestelyt ovat turvalliset, ja kirjanpito hoituu myös poikkeustilanteissa, kuten loma-aikoina, juuri niin kuin pitää. Priimassa talousosaaminen kaikkine osa-alueineen on korkealla tasolla. Laatu ja kustannustehokkuus ovat kohdallaan. Näistä syistä koemme ulkoistamisen kannattavaksi ja yhteistyön Priiman kanssa toimivaksi, kuvaa Seinäjoen Keskuspesulan toimitusjohtaja Mikko Tanhuamäki.

  - Priiman asiakaspalvelu on erittäin nopeaa. Taloushallinnon toimet hoidetaan oikein ja ajallaan. Myös tiedonkulku Priimasta meille on sujuvaa. Toimiva vuorovaikutus mahdollistaa sen, että aikataulut pystytään kaikissa tilanteissa sovittelemaan ilman paineita hyviksi. Yhteistyössämme korostuu vastavuoroisuus. Jos olemme unohtaneet lähettää jotain kirjanpidon materiaalia tai tietyn toimenpiteen tekemisen takaraja lähestyy, muistutellaan Priimasta ystävällisesti. Ei ole ollenkaan itsestäänselvyys missään yhteistyösuhteessa, että asiakas näin hyvin huomioidaan, kertoo Keskuspesulan toimistonhoitaja Krista Aro ja jatkaa:

  - Priiman palvelun nopeus jaksaa aina ilahduttaa. Taloushallintomme on nopea syklistä ja tähän on pystytty vastaamaan. Kaikki on aina sovitusti valmista ja laadukkaasti tehtyä. Saamme myös apua ja tietoa kysymyksiimme.

   

  Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon kannatti

  Priiman avulla Seinäjoen Keskuspesulassa otettiin kehitysaskeleita sähköiseen taloushallintoon siirtymisen kautta. Kirjanpito hoituu nykyään Priiman tarjoamassa Visma Fivaldi -järjestelmässä ja talousjohtaminen sekä raportointi Finadeck-ohjelmalla. Yritys kävi läpi muutamia erilaisia kirjanpito-ohjelmia, mutta liian raskaat kokonaisuudet haluttiin välttää. Visma Fivaldi on sopivan kokonainen ratkaisu, joka sisältää kuitenkin monipuolisesti laajenemismahdollisuuksia. Finadeck puolestaan tuo lisätehoa raportointiin, budjetointiin ja tulevaisuuden suunnitteluun.

  - Sähköinen taloushallinto on parantanut kirjanpitomme seurattavuutta ja maksuliikenteen toimivuutta, nopeuttanut kassavirtaa, vähentänyt paperin, virheiden ja manuaalisen työn määrää sekä lisännyt kustannustehokkuuttamme, havainnollistaa Tanhuamäki.

  Myös muutamat ominaisuudet ovat erikseen mainitsemisen arvoisia:

  - Näin toimitusjohtajan näkökulmasta taloushallinnon seuranta ja raportointi ovat toimiva kokonaisuus. Jos kirjanpidon ulkoistaminen kannatti, niin kannatti myös prosessien sähköistäminen. Muutokset ovat olleet hyviä ja perusteltuja, tiivistää Tanhuamäki.

  - Minä pidän järjestelmien helppokäyttöisyydestä. Haluamani tiedot löytyvät helposti, kuten vanhat tilikaudet. Enää ei tarvitse pyöritellä mappeja ja arvailla, mistä tarvittava tieto voisi löytyä. Kaikki pisteet Priiman asiantuntijoille siitä, miten sähköistämisen projekti vietiin yrityksessämme läpi ja kuinka arki saatiin pyörimään nykyaikaisella tavalla, iloitsee Aro.

   

   

  "Olemme Priima Yrityslaskennan pitkäaikainen asiakas. Kirjanpidon ulkoistaminen kannatti! Priiman kirjanpitopalvelu on tarkkaa, nopeaa, kustannustehokasta, osaavaa ja turvallista. Priima viestii asiakkaille sujuvasti ja tiedonkulku toimii erinomaisesti. Priiman kautta pystyimme siirtymään myös sähköiseen taloushallintoon. Uudet toimintatavat ovat yritystoimintamme parhaaksi."

  Mikko Tanhuamäki | toimitusjohtaja | Seinäjoen Keskuspesula Oy

  seinäjoen keskuspesula

   

  Kiinnostaako kirjanpidon ulkoistaminen?

  Täytä viereinen lomake. Osaamme tällöin olla yhteydessä sinuun. Käydään rennosti keskustellen läpi yrityksesi tilanne ja parhaimmat ratkaisuvaihtoehdot.

  Tietosuoja