17.2.2020 15:13

Uusia nimityksiä Priima Yrityslaskennan sisällä

Priima Yrityslaskennassa nimitettiin Erja Rautiala kirjanpitotiimin palvelupäälliköksi 1.1.2020 sekä Anna Koivula liiketoimintajohtajaksi ja Minna Mård myyntipäälliköksi 1.2.2020.

- Yrityksemme strategian keskeisiä elementtejä ovat meillä työskentelevien ihmisten hyvinvointi sekä erinomainen, ihmiseltä ihmiselle tuotettu asiakaspalvelu. Anna on oikea henkilö luotsaamaan Priimaa kohti tätä kokonaistavoitetta, kuvaa toimitusjohtaja Marko Orpana ja jatkaa:

- Erja pystyy taas oman laaja-alaisen kokemuksensa kautta palvelemaan kirjanpitotiimiämme niin, että katse on tekemisen ohella tulevaisuudessa. Minnalla puolestaan on erityistä osaamista yritysten taloushallinnon haasteiden ja mahdollisuuksien ymmärtämiseen. Minnan osaaminen mahdollistaa sen, että meille haluavat yritykset saavat luotettavasti liiketoimintaa tukevat palvelut, vaikka asiakkaan tietotaito loppuisikin.

Kun priimalaisia pyytää kuvaamaan Annaa muutamalla sanalla, nousee esille adjektiiveja, kuten "tehokas", "ymmärtäväinen", "positiivinen", "rehellinen" ja "päämäärätietoinen". Priimalaisten mielestä Erja on sydämellinen ja osaava asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan. Minnan vahvuuksiksi nimetään tunneälykkyys, toisen edun ajatteleminen ja tavoitteellisuus. Taitavat kaikki olla hyvän johtamisen ja työkaveruuden tärkeitä elementtejä!

- Annan, Erjan ja Minnan osaamista olen pilke silmäkulmassa kuvannut "pyhäksi kolminaisuudeksi", jonka toiminnan tehokkuudesta kertoo asiakkailtamme saatu positiivinen palaute, iloitsee Orpana ja päättää:

- Pyrin omassa roolissani antamaan heille kaiken tukeni, jotta he voisivat työssään hyvin. Uskomme työntekijöidemme motivaation loistavan asiakkaillemme asti. Tästä on hyvä jatkaa, kaikki yhdessä tehden.

 

anna,erja,minna
Annalta, Erjalta ja Minnalta terveiset kaikille! 

 

 

 

 

Takaisin uutisiin