• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Priima Yrityslaskennassa uusi kirjanpidon palvelupäällikkö - Tervetuloa tiimiin Mika!
6.9.2018 23:03

 

Priima Yrityslaskennassa uusi kirjanpidon palvelupäällikkö - Tervetuloa tiimiin Mika!

Priima Yrityslaskennassa aloitti elokuussa 2018 uutena kirjanpidon palvelupäällikkönä Mika Suokonaho. Alunperin Ruovedeltä kotoisin oleva Mika asustaa tällä hetkellä perheensä kanssa Kauhajoelle. Kauhajoelle 1993 työn perässä muuttanut Mika on viihtynyt Etelä-Pohjanmaalla hyvin: "Kai sitä voi itseään jo eteläpohjalaiseksi kutsua", hän naurahtaa.

Priima Yrityslaskenta oli Mikalle jo entuudestaan tuttu yritys. Hänen aiempi työnantajansa kuuluu Priiman yhteistyökumppaneiden piiriin. Lisäksi Priima on tullut vastaan myös uutisjutuissa, joista erityisesti menestyminen Suomen parhaat työpaikat -kilpailussa (Great Place to Work) on jäänyt Mikan mieleen:

- Priimasta välittyi minulle hyvin nopeasti kuva siitä, että täällä yrityksen visio ja missio ovat kohdallaan. Lisäksi minulle on välittynyt Priiman arvostus työntekijöitä kohtaan ja se, että heidän hyvinvoinnistaan halutaan pitää hyvää huolta. Tietynlainen työntekijöistä huolehtiminen näkyy vahvasti ulospäin.

 

Kirjanpito pelaa kuin sen pitääkin

Mikan toimenkuvaan kuuluu vastuu kirjanpitotiimistä, jonka lähiesimiehenä hän toimii. Työntekijöiden hyvinvoinnin lisäksi Mika haluaa varmistaa, että kirjanpitopalvelu pelaa kuin sen pitää:

- Olen työntekijöille tuki ja turva ja samalla varmistan, että kirjanpitoasiat hoituvat sovitusti ja aikataulussa. Jatkossa tulen varmasti huolehtimaan myös omista nimetyistä asiakkuuksista. 

- Tulossa on mielenkiintoisia kehityshankkeita ja varmasti työntäyteisiä päiviä. Odotan niitä positiivisella mielellä. Vastaanotto Priimassa on ollut hyvä. Työyhteisö tuntuu olevan hyvinkin osaava ja dynaaminen, kuvaa Mika ensimmäisten päivien jälkeisiä tunnelmia.

Olemassa oleville ja tuleville asiakkaille Mika haluaa lähettää seuraavat terveiset: "Priima Yrityslaskenta toimii asiakaslähtöisesti ja pyrimme palveluillamme tuomaan asiakasyrityksille lisäarvoa. Ollaanhan yhteyksissä ja tullaan tutuiksi!"

 

Mika Suokonaho-546509-edited-1

Kuvassa palaveri aluillaan. Takana toimitusjohtaja Marko Orpana, vasemmalla liiketoimintajohtaja Riitta Jaskari ja oikealla kirjanpidon palvelupäällikkö Mika Suokonaho.

 

Takaisin uutisiin