• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Nina Hirvijärvi aloitti uutena taloushallinnon asiantuntijanamme. Tervetuloa Nina!
14.2.2019 15:40

Nina Hirvijärvi aloitti uutena taloushallinnon asiantuntijanamme. Tervetuloa Nina!

F462A71B-046A-40AF-A094-13C8ADC09987-1Priima Yrityslaskennan taloushallinnon tiimi sai helmikuun alussa täydennystä, kun uutena työntekijänämme aloitti Nina Hirvijärvi.

Seinäjokelainen Nina opiskeli talous- ja vakuutusmatematiikkaa Turun Åbo Akademissa. 

- Lukiossa minulle syntyi ajatus siitä, että haluan opiskella matemaattisia aineita ja tulevaisuudessa työskennellä lukujen maailmassa, kuvaa Nina.

Jo opintojen lomassa ensimmäiset työpaikat löytyivät Ninalle nopeasti:

- Minulle on kertynyt kokemusta myyntisihteerin tehtävistä kiinteistövälitysalalta, jossa hoidin mm. kirjanpitoa. Taloushallinto kiinnostaa minua syvästi ja kaipasin kehittymismahdollisuuksia ja monipuolisuutta työhöni. Kun näin Priiman taloushallinnon asiantuntija -rekryilmoituksen, päätin rohkeasti kokeilla onneani, ja hyvinhän tämä meni!

Priimassa Nina toimii siis taloushallinnon tehtävissä, mutta työnkuvaan kuuluu myös järjestelmän pääkäyttäjärooli. Hänen mukaansa ensimmäiset viikot ovat koostuneet järjestetyistä perehdytyksistä ja itseopiskelusta. Kaikesta uudesta huolimatta on Ninalla kova halu opiskella lisää ja tulevaisuuden haaveena on suorittaa myös KLT-tutkinto.

- Pikkuhiljaa sitä rupeaa olemaan ns. kärryillä asioista. Työssäni erityisen mukavaa on se, että pääsen työskentelemään vaihtelevasti Seinäjoen ja Alavuden toimipisteillä, iloitsee Nina ja jatkaa:

- Uskon, että menneistä työvuosista on hyötyä tähän työhöni, sillä minulla on kokemusta "pöydän toiselta puolelta" – siis siitä, millaista on tehdä yhteistyötä tilitoimiston kanssa. Hauska tulla tutuksi myös asiakkaiden kanssa!

Tervetuloa vielä Nina!

 

Takaisin uutisiin