• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Business-tilaisuutemme Seinäjoelle 7.3.2018 inspiroi yrityksiä liiketoiminnan kehittämiseen
22.3.2018 9:48

Business-tilaisuutemme Seinäjoelle 7.3.2018 inspiroi yrityksiä liiketoiminnan kehittämiseen

 

Yrityksesi kehityssuunnan ymmärtäminen ja reagoiminen muutostarpeisiin on ehdottoman tärkeää liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Tästä syystä Priima Yrityslaskenta haluaa perinteisten tilitoimistopalveluiden rinnalle nostaa yritysneuvontapalvelut.

Järjestimme 7.3.2018 Seinäjoen toimistollamme yritystilaisuuden, jossa tarjosimme inspiroivia näkökulmia mm. markkinointiin, yrityksen kehittämiseen, hallituksen strategiatyöhön ja yritysten IT-ratkaisuihin. Tilaisuuden puhujina toimivat Rauhala Yhtiöiden konsernin toimitusjohtaja Marko Orpana, Priima Yrityslaskennan taloushallinnon asiantuntija ja yritysneuvoja Erja Rautiala sekä Rauhala Yhtiöiden IT-palvelusuunnittelija Paavo Saikkonen.

 

IMG_20180307_180542-406092-edited-1
Rauhala Yhtiöiden konsernin toimistusjohtaja Marko Orpana kertoi yrittäjille, kuinka johtaa ihmisiä tuloksekkaampaan myyntiin.

 

Kiitämme jokaista tilaisuuteen osallistunutta sekä saamaamme hyvää palautetta!

Lopuksi vielä: Nyt alkuvuodesta elämme tilinpäätösten aikaa. Kuinka monelle yritykselle käykään niin, että saatavalle taloustiedolle ei osata/ymmärretä tehdä minkäänlaista analysointia ja tiedon pohjalta nousevaa tavoiteasetantaa, kehittämiskohteiden kartoitusta tai kannattavuuslaskelmaa? Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, mitä luvut kertovat!

 

Lisätietoja:

Yritysneuvontapalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Takaisin uutisiin