19.11.2019 9:32

 

Seinäjoen toimistomme etsii sinua:

Palkkahallinnon asiantuntija – Hae vakituista työpaikkaa! 

 

Meidän kahdeksanhenkinen palkanlaskentatiimimme kaipaisi riveihinsä vahvistusta, ehkäpä juuri sinua? Olemme kaikki tosi mukavia, tsemppaavia ja rautaisia ammattilaisia, joten heti alkuun uskallamme luvata kivat ja osaavat työkaverit.

Työtehtävä
Päätehtävänäsi on hoitaa itsenäisesti asiakasvastuullista palkanlaskentaa. Pääset myös kehittämään palkanlaskentapalveluamme, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpäivääsi. Tuotat lisäksi asiakkaille arvokasta tietoa ja raportteja henkilöstöhallinnon hoitamiseen. Kaikessa sinulla on tukena koko palkkatiimimme!

Monipuoliset asiakkaamme tekevät jokaisesta työpäivästä mielenkiintoisen. Työssä pääsetkin varsinaiselle näköalapaikalle erilaisiin, suomalaisiin yrityksiin.

Eduksi katsomme aiemman tilitoimistokokemuksen, HR-taustan sekä Mepcon ja muiden palkkajärjestelmien osaamisen.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Sinä
Olet joustava ja positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja. Erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeä arvo. Työskentelet aktiivisesti, vastuuntuntoisesti ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Koulutukseltasi olet tradenomi tai vastaava.

Me
Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys. Tilitoimistomme tarjoaa luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Palkkatiimimme koostuu siis kahdeksasta henkilöstä, mutta koko tilitoimistossamme on 19 työntekijää. Olemme osa Rauhala Yhtiöt -konsernia ja äkkiä meitä onkin sitten jo 60.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Siitä merkkinä ovat taukojumpat, aamupalat toimistolla, laaja terveysturva, eläkesäästäminen, keikkaliput, etätyömahdollisuus jne. Työhyvinvointi on kuitenkin enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

Haku
Hae viimeistään 8.12.2019 klo 16.00 mennessä. Laita cv, avoin hakemus ja palkkatoive sähköpostilla Annalle osoitteeseen rekry@priimalaskenta.fi. Kiva olisi, jos sähköpostin aiheeksi laittaisit PALKKA-REKRY: ETUNIMI SUKUNIMI.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Anna Koivula

Lisätietoja
Voit soitella Annalle seuraavina ajankohtina ja saat vastaukset kysymyksiisi:

pe 22.11. klo 10-15
ma 25.11. klo 16-19 ja
ti 26.11. klo 8-16.  

Anna Koivula
palvelujohtaja
040 769 1250
anna.koivula@priima­laskenta.fi

Priima Yrityslaskenta Oy
Tiedekatu 2 (Frami D)
60320 Seinäjoki

 

 

Takaisin uutisiin