29.3.2018 13:42

Palvelumyyjämme Minna ymmärtää asiakkaidemme taloushallinnon tarpeet

Kiinnostavatko taloushallinnon palvelut? Pohdit ehkä, kuinka asiat voisi hoitaa kätevämmin tai kuinka ymmärtäisit talouden tunnuslukuja paremmin. Palveluntarjoajiin tuntuu kuitenkin pelottavalta olla yhteydessä, sillä et halua osaksesi pakkomyyntiä. Kaipaisit enemmänkin osaavan ammattilaisen taholta tarpeiden kartoittamista, avointa keskustelua ja kuuntelemisen taitoa.

Meillä Priimassa myös myyjien osaamistasosta huolehditaan, jotta jo myyntitilanteessa asiakkaamme kokevat saavansa parasta mahdollista palvelua. Todellisen palvelutarpeen kartoittaminen on erityisosaamistamme. 

Palvelumyyjämme Minna Mård on saanut alkuvuodesta päätökseen taloushallinnon ammattitutkinnon. ”Halusin laajentaa ja päivittää aiemmin käydyn koulutukseni ammattitutkinnoksi", kertoo Minna motiiveistaan tutkinnon suorittamiseksi ja jatkaa: "Asiakasrajapinnassa toimiessa ja asiantuntijapalveluiden myynnissä on hyvin tärkeää tietää konkreettisista toimintatavoista niin palkanlaskennan kun taloushallinnon osalta. Taloushallinto on paljon laajempi kokonaisuus kuin esim. palkkojen lasku ja maksatus tai lakisääteisten velvotteiden hoitaminen. Taloushallinto on parhaimmillaan liiketoiminnan kivijalka ja tärkeä työväline yrityksen kannattavuuden ja kasvun saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi".

WP_20180125_002-1

Jos siis haluat käydä keskustelua osaavan ammattilaisen kanssa taloushallinnosta, ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

"Vaihtelevat ja erilaiset asiakkuudet ja yritykset ovat työni suola - ollaanko yhteyksissä?" -Minna

Minna_t

 

Takaisin uutisiin