• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • LEHDISTÖTIEDOTE: Marko Orpana Rauhala Yhtiöt -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi
2.1.2018 16:15

 

Yritysjärjestelmä-, tietotekniikka- ja taloushallintopalveluita tarjoavan Rauhala Yhtiöt -konsernin ja sen tytäryritysten, Priima Yrityslaskennan ja OWS Finlandin, uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Orpana. Orpana on toiminut vuosia konsernin hallituksessa, maaliskuusta 2017 emoyhtiön varatoimitusjohtajana ja 1.1.2018 hän aloitti koko konsernin toimitusjohtajana.

Orpana suhtautuu innostuneesti tehtäväänsä ja haluaa olla johtamassa hyvistä arvoistaan ja toimintatavoistaan tunnettua konsernia yhä suurempaan kasvuun. –Strategisen periaatteen mukaisesti jatkamme panostamista työntekijöidemme hyvinvointiin. Se, että töihin on kiva tulla ja töissä on kiva olla, näkyy asiakkaillemme, ja näin kaikki voittavat. Kasvollinen asiakaspalvelu ja ylivoimainen palveluidemme laatu ovat valttikorttimme nyt ja tulevaisuudessa, kuvaa Orpana linjauksiaan toimitusjohtajana.

Rauhala Yhtiöt -konsernin pääomistaja, perheyrittäjä ja entisen toimitusjohtaja Mika Hakanpään mukaan Orpana tuo ammattimaista johtamista erityisesti tuloksekkaan myynnin ja markkinoinnin osa-alueisiin sekä digitaalisen maailman ymmärtämiseen. Hakanpää jatkaa Rauhala Yhtiöiden ja sen tytäryritysten kehittämistä hallitustyöskentelystä käsin.

Orpana on aikaisemmin työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja yleisjohdon tehtävissä mm. media-, informaatiologistiikka- ja telekommunikaatioaloilla. Hänet tunnetaan aktiivisena toimijana niin yritys-, hallitustyöskentely- kuin ry-toiminnassakin.

Rauhala Yhtiöiden päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella ja konserni työllistää noin 60 ihmistä. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Mika Hakanpää
040 842 0452
mika.hakanpaa(a)rauhala.fi

Marko Orpana
050 370 7722
marko.orpana(a)rauhala.fi

 

Rauhala Yhtiöt Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Huolehdimme asiakkaidemme tietotekniikasta ja järjestelmistä. Tytäryrityksemme, Priima Yrityslaskenta Oy, tarjoaa laaja-alaiset taloushallinto- ja yritysneuvontapalvelut. Toinen tytäryrityksemme, OWS Finland Oy, toimittaa sähköiset sanomanvälitysratkaisut useille eri toimialoille. Palveluidemme käyttö varmistaa nykyaikaisen ja sujuvan yritysarjen. Toimimme valtakunnallisesti. Olemme sijoittuneet loistavasti Suomen paras työpaikka -tutkimuksissa ja yrityksellemme on myönnetty useasti Suomen korkein luottoluokitus ja Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti.

Takaisin uutisiin