• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Maija ja Anni harjoittelijoina Priima Yrityslaskennalla - Tervetuloa tiimiin!
26.6.2019 15:04

Maija ja Anni harjoittelijoina Priima Yrityslaskennalla - Tervetuloa tiimiin!

IMG_3199Me Priima Yrityslaskennassa suhtaudumme opiskelijaharjoitteluihin erittäin positiivisesti. Tänä kesänä Maija Kivimäki on harjoittelijana kirjanpitotiimissämme ja Anni Ala-Renko palkkatiimissämme. Kysyimme, miksi he valitsivat alan:

- Olen aina ollut kiinnostunut kaupallisesta alasta, joten tradenomiopinnot tuntuivat luonnolliselta valinnalta, kertoo Maija.

- Minä koen myös, että analyyttisenä ihmisenä numeroiden pyörittely sopii minulle hyvin, jatkaa Anni.

Hyvä, että valitsittekin! Olette loistava täydennys tiimiimme!

 

Harjoittelijaksi hakeminen ja harjoitteluaika

Anni1

Harjoittelupaikan hakeminen Priimasta oli molempien mielestä yksinkertaista. Verkkosivujen kautta oli helppo jättää oma cv ja avoin hakemus. Pian Priimasta oltiinkin sitten yhteydessä.

- Priima on ensimmäinen oman alani työpaikka. Ennakkoon harjoittelu jännitti melkolailla, sillä minulla oli takana melko vähän taloushallinto-opintoja. Siitä huolimatta muistan ensimmäisistä päivistä sen, kuinka lähdin töiden jälkeen vain hymyillen kotiin. Täällä esimies on läsnä, työyhteisö on tiivis, työt ovat monipuolisia ja apua saa riittävästi, iloitsee Maija.

- Perehdyttämisen jälkeen minäkin olen päässyt nopeasti tekemään palkkoja ja lomapalkkavarauksia. Kaikki ovat ottaneet vastaan mukavasti, kuvaa Anni.

 

 

Takaisin uutisiin