18.7.2023 9:20

Liiketoimintajohtaja - Tule meille töihin! 

TEK_1909-457749-edited

Tilitoimistomme etsii liiketoimintajohtajaa tulosvastuulliseen johtoryhmätehtävään Etelä-Pohjanmaalle. Olemme kaikki tosi mukavia, tsemppaavia ja rautaisia ammattilaisia, joten heti alkuun uskallamme luvata kivat ja osaavat työkaverit.

Työtehtävä
Liiketoimintajohtajana vastuullasi on tilitoimisto liiketoimintojen kokonaisvaltainen johtaminen mukaan lukien talouden ja toiminnan suunnittelu, budjetointi sekä liiketoiminnan kehittäminen. Johdat tiimiäsi tuloksellisesti, asiantuntevasti ja motivoivasti. Vastaat tiimien oikeasta resursoinnista, jolla takaat laadukkaat palvelut ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden. Huolehdit, että liiketoiminnalla on edellytykset terveeseen kasvuun, toimit aktiivisena esimerkkinä asiakasrajapinnassa, verkostoidut, osallistut neuvotteluihin ja tarvittaessa laadit tarjouksia sekä sopimuksia asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi vastaat palveluidemme kehittämisestä ja näiden markkinointimateriaalin jalostamisesta.

Liiketoiminnan johtamisen osa-alueita voidaan räätälöidä ja jakaa toimitusjohtajan kanssa erikseen sovittavalla tavalla. Liiketoimintajohtaja tulee työskentelemään osana konsernin johtoryhmää ja siten osallistut koko konsernin kehittämiseen.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja se täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoen toimipisteellämme. Meillä on myös etätyömahdollisuus.


Sinä
Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta vastuullisista taloushallinnon esihenkilötehtävistä tulosvastuullisessa roolissa. Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vahva liiketoiminnallinen osaaminen sekä kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä.


Me
Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Tilitoimistossamme työskentelee 24 työntekijää. Olemme osa Rauhala Yhtiöt -konsernia ja äkkiä meitä onkin sitten jo yli 50.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Siitä merkkinä ovat mm. aamupalat toimistolla, virike-etu, laajat työterveyshuollon palvelut, keikkaliput ja paljon muuta. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme ja omistajat. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.
Haku
Hae viimeistään 28.8.2022 klo 22.00 mennessä. Laita cv, avoin hakemus ja palkkatoive sähköpostilla Jonnalle osoitteeseen jonna.hakanpaa@rauhala.fi. Laita hakemuksen otsikoksi LIIKETOIMINTAJOHTAJA-REKRY: ETUNIMI SUKUNIMI.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä saat Jonnalta. 

Jonna_Ha

Jonna Hakanpää
talouspäällikkö, hallituksen jäsen
0201 210 205
jonna.hakanpaa@rauhala.fi

Tutustu meihin priimalaisiin, arkeemme, työhömme ja työyhteisöömme – ehkä olet pian osa tarinaamme?Priimalaisten uratarinoita

 

 

Takaisin uutisiin