18.11.2016 9:45


Yhdessä eteenpäin!

Priima Yrityslaskennan Seinäjoen toimipisteellä aloitti uutena työntekijänä Jussi Peräsalo. Kokemusta alalta hänellä on jo 12 vuoden ajalta. Jussia kiehtovat uudessa työssä uusi työyhteisö uusine työntekijöineen ja monipuolisine asiakastarinoineen.
 
”Ensimmäisten viikkojen aikana on ollut hienoa huomata, kuinka avoimesti kaikki ovat ottaneet minut vastaan uutena työntekijänä, ihan kuin oltaisiin oltu työkavereita jo vuosia. Tämä vain vahvistaa kuvaani yhtiöstä huipputyöpaikkana. Itse työ tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen toimintakentän eli juuri sen mitä työstä haluankin. Kaiken kaikkiaan on aivan mahtava juttu, että olen saanut tämän mahdollisuuden työskennellä Priima Yrityslaskennan palveluksessa.”
 
Kun Jussilta kysyy, mitä hän puuhailee vapaa-aikanaan, niin hän kertoo, että tällä hetkellä vapaa-ajan ongelmat hoituvat pienimuotoisen purku- ja rakennusprojektin parissa: ”Siinä sielu lepää”, hän toteaa.
 
Me iloitsemme työpanoksestasi, arvostamme osaamistasi ja haluamme tukea sinua työssäsi! Yhdessä on hyvä mennä eteenpäin.

Haluamme toivottaa Jussin tervetulleeksi joukkoomme!
 
Takaisin uutisiin