30.4.2024 7:00

Kirjanpidon palvelupäällikkö - Tule meille töihin! 

TEK_1909-457749-edited

Tilitoimistomme kirjanpitotiimi etsii joukkoomme uutta palvelupäällikköä tulevan eläköitymisen myötä. Olemme kaikki tosi mukavia, tsemppaavia ja rautaisia ammattilaisia, joten heti alkuun uskallamme luvata kivat ja osaavat työkaverit.

Työtehtävä
Tehtävässäsi toimit kirjanpitotiimin esihenkilönä, vastaten tiimin kehittämisestä yrityksen strategian mukaisesti. Ymmärrät tilitoimiston lisäarvopalveluiden merkityksen ja haluat aktiivisesti kehittää niitä, sekä kokonaisuudessaan olla mukana kehittämässä taloushallinnon palveluitamme. Lisäksi vastaat sinulle nimettyjen omien asiakkaiden taloushallinnon rutiineista, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Tilinpäätöskokemuksen ja kirjanpitolainsäädännön ohella hallitset myös verotukseen liittyviä kysymyksiä. Toimit lukujen tulkkina, auttaen asiakasta oman liiketoimintansa kehittämisessä. Kaikessa sinulla on tukena, liiketoimintajohtomme, esihenkilökollega sekä koko tiimimme!

Monipuoliset asiakkaamme tekevät jokaisesta työpäivästä mielenkiintoisen. Työssä pääsetkin varsinaiselle näköalapaikalle erilaisiin, suomalaisiin yrityksiin.

Eduksi katsomme aiemman tilitoimistokokemuksen, KLT-tutkinnon, konsernitilinpäätösosaamisen sekä nykyaikaisten sähköisten taloushallinnon järjestelmien tuntemuksen ja MS Office ohjelmisto osaamisen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja se täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoen toimipisteellä. Etätyöskentely on meille myös arkipäivää. Toivomme kuitenkin sinun viihtyvän enimmäkseen toimistolla.

 

Sinä
Olet joustava ja positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja. Erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeä arvo. Työskentelet aktiivisesti, vastuuntuntoisesti ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä koko tiimin toimintaa. Eduksi katsotaan myös aikaisempi esihenkilöroolissa toimiminen.

Koulutustaustasi on esimerkiksi KTM, tradenomi tai vastaava.

 

Me
Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Tilitoimistossamme työskentelee 24 työntekijää. Olemme osa Rauhala Yhtiöt -konsernia ja äkkiä meitä onkin sitten jo yli 60.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Siitä merkkinä ovat mm. aamupalat toimistolla, virike-etu, laajat työterveyshuollon palvelut, keikkaliput ja paljon muuta. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme ja omistajat. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

 

Haku
Hae viimeistään 31.05.2024 klo 22.00 mennessä. Laita cv, avoin hakemus ja palkkatoive sähköpostilla osoitteeseen rekry@priimalaskenta.fi Laita hakemuksen otsikoksi PALVELUPÄÄLLIKKÖ-REKRY: ETUNIMI SUKUNIMI.

Toivottu aloitusaika tehtävään on viimeistään elokuussa 2024.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Antti Hyyryläinen

Antti

Antti Hyyryläinen
Liiketoimintajohtaja
044 040 0580
antti.hyyrylainen@priimalaskenta.fi

Tutustu meihin priimalaisiin, arkeemme, työhömme ja työyhteisöömme – ehkä olet pian osa tarinaamme?Priimalaisten uratarinoita

 

 

Takaisin uutisiin