• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Yritysneuvojien ja Busines Advisor -tutkinnon määrä kasvaa Priima Yrityslaskennassa
15.1.2018 13:37

Yritysneuvojien ja Busines Advisor -tutkinnon suorittaneiden määrä kasvaa Priima Yrityslaskennassa

"Toimintaympäristöjen ja markkinoiden muuttuessa yritysten on sopeuduttava uusiin haasteisiin. Vanhat totutut rutiinit ja tavat eivät välttämättä enää vie yritystä siihen suuntaan kuin yrittäjä tai yrityksen johto haluavat. Yritysneuvoja on johdon tsemppari, yrittäjän rinnallakulkija", kuvaa taloushallinnon asiantuntijamme Erja Rautiala tehtäväänsä yritysneuvojana.
 
Konsultoiva tilitoimistomme haluaakin kysyä: Mikä on haaveenne yrityksen suhteen? Yritysneuvontapalvelumme auttaa määrittämään haaveen esteet ja sen, millaisia askeleita yrityksen on otettava haaveiden täyttämiseksi. Yritysneuvoja antaa näkökulmia ja vinkkejä tilanteisiin, joissa päätäntävalta on aina yrityksellä. Kun totuttuja rutiineja tarkastellaan uudelleen kannattavuuden, talouden tunnuslukujen, verotuksen jne. näkökulmasta, avautuvat ovet liiketoiminnan kehittämiselle.
 
Priima Yrityslaskenta onnittelee viimeksi Business Advisor (BA) -tutkinnon suorittanutta Erjaa, joka valmistui nyt tammikuussa 2018! Erjan lisäksi yritysneuvojiamme ja BA-koulutuksen suorittaneita ovat liiketoimintajohtajamme Riitta Jaskari sekä taloushallinnon asiantuntijamme Anja Lampi, Marja Vetämäjärvi ja Marita Jokela.
 
Tutustu yritysneuvontapalveluihimme
 
Takaisin uutisiin