• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • LEHDISTÖTIEDOTE: Rauhala Yhtiöt menestyi jälleen Suomen parhaat työpaikat -listalla
12.2.2016 8:29

Rauhala Yhtiöt menestyi jälleen Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa

Rauhala Yhtiöt menestyi jälleen Suomen parhaat työpaikat -listalla

Eteläpohjalainen perheyritys, Rauhala Yhtiöt, menestyi jo viidettä kertaa Suomen parhaat työpaikat  -listalla. Aikaisemmilla kerroilla yritys on ollut pienten yritysten sarjassa aina 10 parhaan joukossa. Viiden vuoden osallistumistauon jälkeen Rauhala osallistui ensi kertaa keskisuurena yrityksenä tutkimuksen yleiseen sarjaan ja sijoittui loistavasti 12. sijalle.

Great Place to Work® Institute Finland tekee vuosittain tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista ja julkaisee tulokset Suomen parhaat työpaikat -listalla. Suomen parhaat työpaikat valitaan pääosin organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella. Listalle päässeet organisaatiot ovat siis hyviä työpaikkoja nimenomaan työntekijöidensä omien, todellisten kokemusten mukaan. Listalle ei voi päästä ulkopuolisten henkilöiden muodostamien mielikuvien perusteella. Tämän vuoksi Suomen parhaat työpaikat -lista on todenmukainen ja haasteellinen, puolueeton hyvän työpaikan mittari.

”Se, että meidät on valittu jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon, on osoitus henkilöstön hyvästä työtyytyväisyydestä ja myös siitä, että henkilöstöjohtamisemme on oikeilla jäljillä”, paljastaa toimitusjohtaja Mika Hakanpää.

Tutkimuksen mukaan Rauhalan työntekijät kokevat ylpeyttä tekemästään työstä. Oma työpanos koetaan tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Lisäksi työntekijät kokevat saavansa kunnioitusta johdolta, joka arvostaa, ymmärtää ja osallistaa työntekijöitä yritysarjessa. Työntekijöiden mukaan ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta ja jokainen saa olla oma itsensä.

”Työhyvinvoinnilla on yhteys yrityksen menestymiseen. Viimeisen kahden vuoden aikana yrityksemme on kasvanut 22 työntekijällä, joista puolet ovat tulleet luonnollisen kasvun myötä ja puolet yritysoston myötä. Työhyvinvointi luo siis kasvua, jota Suomen talouskin tarvitsee. Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa menestyneet yritykset ovatkin luoneet Suomeen yli 800 uutta työpaikkaa. Tätä Suomi tarvitsee”, kertoo Hakanpää.

Rauhala on päässyt Suomen parhaat työpaikat -listalle vuosina 2008, 2009, 2010, 2011 ja 2016. Muina vuosina se ei ole osallistunut tutkimukseen. Rauhala työllistää tällä hetkellä Suomessa 62 henkilöä.

Suomen parhaat työpaikat 2016

Lisätietoja:
Mika Hakanpää
040 84 20 452
mika.hakanpaa(a)rauhala.fi

Kuvatiedustelut:
Heidi Petäjämäki
0201 210 236
heidi.petajamaki(a)rauhala..fi

Takaisin uutisiin