5.2.2016 9:21

Tilitoimistomme sai vahvistusta

Erja Rautiala aloitti taloushallinnon asiantuntijoiden tiimissämme uutena työntekijänä noin puolitoista kuukautta sitten. Kun Erjalta kysyy, mistä hän on alun perin koitoisin, naurahtaa Erja ja vitsailee: "Mä en oo mistään kotoisin! Elämä on heitellyt eri paikkakunnille ja viimein nyt tänne Etelä-Pohjanmaallekin". Erjan uudet työkaverit täällä Priimassa kuvaavatkin häntä sosiaaliseksi, rehelliseksi ja helposti lähestyttäväksi.

Erja on aloittanut työelämän kirjanpitäjänä, jonka jälkeen hän on työskennellyt niin myynnin, markkinoinnin kuin liikkeen johdon neuvontatehtävissäkin. Erilaisten työtehtävien ansiosta hänelle on kertynyt vankka kokemus tiiviistä yhteistyöstä yrittäjien ja yritysten kanssa. "Ymmärrän hyvin yrittäjyyttä ja olen läheltä nähnyt sen, kuinka esimerkiksi rahoituslaskelmat, toimenpideohjelmat, budjetointi, henkilökunnan kouluttaminen ja raportointi voivat aiheuttaa suurtakin päänvaivaa. Tällöin tarvitaan asiantuntijaosaamista avuksi", kuvaa Erja työssä oppimaansa. Nyt kuitenkin ympyrä sulkeutuu, kun elämäntilanteen muutoksen myötä Erja tuli takaisin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin. "Nämä on niitä vanhoja, mutta uusia tuulia ja mahdollisuuksia, jotka toivotan avosylin tervetulleeksi", hän kertoo hymyillen.

Priima Yrityslaskentaan Erja otti itse rohkeasti yhteyttä. "Erityisesti minua kiehtoi yrityskonsernin monialaisuus ja siksi päätin hakea tänne", hän kuvaa ensi vaikutelmaansa ja jatkaa: "Pian liiketoimintajohtaja, Riitta Jaskari, ottikin yhteyttä ja tässä sitä nyt ollaan. Vastaanotto Priimassa on ollut todella hyvä ja työkavereiden kanssa tullaan juttuun". 

Kun Erjalta kysyy, mitä hän puuhailee vapaa-aikanaan, saa heti yhden jämäkän vastauksen: "Mökkeilen. Läpi vuoden". Mökillä nautitaan luonnon ja rauhan lisäksi karaokeiltamista hyvien ystävien kanssa. Erja antaakin vinkiksi, ettei karaokessa tarvitse turhaa pelätä tai jännittää ja tutussa seurassa on helppo vähän mokaillakin. Myös Sudokujen ratkaiseminen on Erjan harrastus, eikä uni tahdo iltaisin tulla ilman niiden ratkontaa.

Keväältä Erja odottaa lämpimiä päiviä ja auringon paistetta. Niitä hän haluaa toivottaa myös kaikille lukijoille!

Tervetuloa vielä kerran Erja! 

Takaisin uutisiin