Priima Yrityslaskennan blogi
 • Etusivu
 • Blogi
 • Visma.net ERP -tilitoimisto: Käytä ohjelmaa kirjanpitäjäsi kanssa

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

4.1.2021 11:29

Visma.net ERP -tilitoimisto: Käytä ohjelmaa kirjanpitäjäsi kanssa

Onko Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmä jo yrityksesi arjessa mukana tai oletko harkinnut sen käyttöönottoa? Osaavan taloushallinnon kumppanin kanssa saat järjestelmästä irti mahdollisimman suuren hyödyn. Priima Yrityslaskennasta löytyy laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi myös Visma.net ERP-osaamista. Tässä blogissa kerrotaan Visma.net ERP:n yhteiskäytöstä taloushallinnon asiantuntijan kanssa, sekä avataan järjestelmän integroimismahdollisuuksia.

Visma.net ERP tilitoimisto yritykselle

 

Pilvipohjaisen järjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

VIsma.net ERP on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Alla on lueteltuna muutamia pilvessä sijaitsevan järjestelmän ominaisuuksia:

 • Päivityksistä ja varmuuskopioista ei tarvitse huolehtia
 • Tiedot ja talousluvut reaaliaikaisia
 • Käytettävissä milloin ja missä vain – Tarvitset vain päätelaitteen ja nettiyhteyden!

Voitaisiin sanoa, että pilvipohjainen ERP nostaa yhteistyön kirjanpitäjän kanssa uudelle tasolle:

 • Kirjanpitäjästä tulee historiatietojen tallentajan sijaan talouslukujen analysoija ja poikkeamien tulkitsija.
 • Järjestelmän reaaliaikaisuus ja eri käyttäjien ohjelmaversioiden yhdenmukaisuus tuovat joustavuutta esimerkiksi työnjakoon, ja yhteistyö pysyy sujuvana, kunhan on sovittu selkeästi työtehtävien vastuunjaosta ja aikataulusta yrityksen ja tilitoimiston välillä.
 • Visma.net ERP:n yhteiskäyttö osaavan ammattilaisen kanssa on tehokasta ja tukee yrityksen päivittäistä toimintaa.

 

Kirjanpitäjä mukaan järjestelmän käyttöönottoon

Mikäli olette Visma.net ERP -järjestelmän käyttöönottovaiheeessa, on tärkeä muistaa osallistaa myös järjestelmän osaava kirjanpitäjä mukaan prosessiin.

Meillä Priimassa osataan käyttää monipuolisesti eri järjestelmiä. Omien järjestelmiemme lisäksi otamme käyttöön asiakkaiden järjestelmiä. Myös Visma.net ERP on asiantuntijoillemme tuttu.

Taloushallinnon asiantuntija on hyvä ottaa mukaan jo ERP-järjestelmän käyttöönottovaiheessa. Kirjanpitäjän osallistuminen auttaa rakentamaan toiminnanohjauksesta ja taloushallinnosta saumattoman kokonaisuuden.

ERP-järjestelmän käyttöönottoa käsittelevästä blogistamme voit lukea enemmän, miksi yhteistyö kirjanpitäjän kanssa kannattaa jo järjestelmän vaihdon aikana. Lyhyesti sanottuna kirjanpitäjälläsi on 

 • osaamista käyttöönoton määrittelyvaiheessa, jolloin kirjanpitotilit ja automaatiot saadaan heti oikein hyödynnettyä, 
 • paras tietämys tilikartasta sekä arvonlisäverokäsittelystä ja
 • eniten näkemystä osto- ja myyntipuolen kirjausten vaikutuksesta kokonaisuuteen.

 

Hyvin integroituva Visma.net ERP

Visma.net ERP:n päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka ja työnohjaus, joita voit ottaa käyttöösi tarpeen mukaan rakentaen yrityksellesi räätälöidyn toiminnanohjauksen kokonaisratkaisun. Tiesithän, että järjestelmässä on myös kattavat integroimismahdollisuudet. Voit integroida järjestelmään ulkopuolisia ohjelmistoja, kuten verkkokaupan, CRM-järjestelmän tai myyntisovelluksen. Integraatioiden rakentaminen sujuu Visma.net ERP:ssä kätevästi API-rajapinnan kautta.

API on ohjelmointirajapinta, jonka ansiosta tiedonkulku eri ohjelmien välillä on automatisoitua ja reaaliaikaista. Visma.net ERP:n jo olemassa olevia integraatiokumppaneita pääset katsomaan heidän nettisivultaan.

Myös palkanlaskennan ohjelmiston ja Visma.net ERP:n välille pystytään rakentamaan vahva rajapinta. Kätevä vaihtoehto palkanlaskentaan on esimerkiksi Visma Payroll tai palkanlaskentaosion lisäksi kattavan HR-puolen sisältävä Mepco.

Puolestaan työajanseurantaan soveltuu erinomaisesti integroitava Visma.net Entry ja matka- ja kululaskut hoituvat nykyaikaisesti Visma.net Expensellä

 

Etua konsernisynergiasta

Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys ja osa Rauhala Yhtiöt -konsernia. Mitä hyötyä tästä on sinulle toiminnanohjauksen ja Visma.net ERP -järjestelmän käytön näkökulmasta? Paljon!

 • Ohjelmistoratkaisukumppaniksi suosittelemme emoyritystämme Rauhala Yhtiöt Oy:tä. Rauhalan kautta saat käyttöösi nykyaikaiset Visman järjestelmät erinomaisella asiakaspalvelulla ja laaja-alaisella kokemuksella. 
 • Sisaryrityksemme OWS Finland tarjoaa EDI-sanoma- ja integraatioratkaisut yrityksille luotettavasti ja niin ikään arvojemme mukaisesti erinomaisella asiakaspalvelulla.

Kuvittele tilanne, että järjestelmätarjoajasi, kirjanpitäjäsi ja sanomanvälityskumppanisi kahvittelevat päivittäin samassa pöydässä. Kommunikointi ja tiedonkulku sujuvat varmasti ja kaikki prosessit hoidetaan samalla arvomaailmalla asiakaslähtöisyyttä korostaen. Aikamoinen unelmajoukkue yrityksesi liiketoimintakriittisten toimintojen tukena.

 

Priima Yrityslaskennan Visma.net-asiakkaiden kokemuksia

Yhteistyö asiakkaiden kanssa sujuu. Asiakaslähtöinen ja kasvollinen palvelu onkin yksi toimintamme kulmakivistä. Priimassa on Visma.net-osaamista. Lue alta asiakkaidemme kokemuksia Visma.net ERP:n yhteiskäytöstä Priiman kanssa:


"Priima Yrityslaskenta on luotettava tilitoimisto, joka on palvellut meitä korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla alusta asti. Visma.net ERP -järjestelmän yhteiskäyttö on luontevaa ja sujuvaa. Ohjelmaosaaminen on Priimassa korkealla tasolla. Myös palkkapalvelu on sujuvaa. Varahenkilöjärjestelyt ovat asiakkaan kannalta toimivat ja turvalliset."

Anne Neuvonen | toimitusjohtaja | KT Interior Oy
LUE KOKO REFERENSSI

 

"Olemme tyytyväisiä Priima Yrityslaskentaan. Kirjanpidon ja palkkojen yhteyshenkilömme ovat iloisia ihmisiä ja töitä on mukava tehdä yhdessä. Priima hallitsee erinomaisesti käyttämämme järjestelmät (Visma.net ERP ja Visma Payroll). Meidän ei tarvitse murehtia mahdollisia järjestelmähaasteita, vaan Priima hoitaa kaiken ammattimaisesti. Kirjanpito ja palkanlaskenta tuotetaan luotettavana palveluna tarpeisiimme sopivasti.”

Antti Ahava | operatiivinen johtaja | Metritiski Oy

 

"Hienoa, että tarvitsemaamme taloushallinto-, ohjelma- ja teknistä osaamista saamme saman katon alta helposti"

Jari Peuranheimo | toimitusjohtaja | Hardware Group Finland Oy
LUE KOKO REFERENSSI

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin