VAPAUS

Vapaus

keskittyä oleelliseen

Palvelumme Sovi tapaaminen

Taloushallinto on parhaimmillaan liiketoimintalähtöistä asiakaspalvelua

Asiakas on tärkein. Sinullekin. Siksi kaikkea tekemistämme ohjaa paneutuminen asiakkaamme liiketoimintaan. Priima Yrityslaskenta on taloushallinnon asiantuntija. Palveluidemme avulla viet yritystäsi haluamaasi suuntaan. Tarjoamme sujuvaa palvelua, jotta voit keskittyä täysillä liiketoimintasi kasvattamiseen.

 

Tarvitsetko asianosaavan, luotettavan ja aidosti asiakkaastaan kiinnostuneen tilitoimiston palveluja? Me olemme sellainen – enemmän kuin tilitoimisto!

 

Asiakkaitamme

  • Karuselli_Anvia_Apteekkariliitto_Ejendals.png
  • Karuselli_HkiKauppakamari_HkiMissio_NesteOil.png
  • Karuselli_Atexor_Nice_E-PKauppakamari.png

Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

 riitta

Meihin voit luottaa

Täydennä tai kevennä yrityksesi sisäisiä taloushallinnon prosesseja asiantuntijapalveluidemme avulla. Voit siirtää taloushallinnon tehtävät kokonaan tai osittain meille. Toteutamme taloushallinnon ulkoistamisen hallitusti. Vapauta aikasi tuloksen tekemiseen ja kehittämiseen. Kaipaatko sparraajaa, joka auttaa sinua varautumaan tulevaisuuden haasteisiin? Meiltä saat arvokasta taloustietoa päätöksenteon tueksi.

 

Tee tärkeät päätökset Priiman kanssa. Ota yhteyttä!

 

Riitta Jaskari
Liiketoimintajohtaja

Tapahtumat

Järjestämme maksuttomia taloushallinnon webinaareja, aamukahveja ja muita business-tilaisuuksia ympäri vuoden. Tapahtumissamme saat vinkkejä yritysarkeen, asiantuntevaa neuvontaa ja liiketoimintaa hyödyttävää tietoa. Tarkista tapahtumatarjontamme ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Blogi

Millaista hyötyä taloushallinnon ulkoistaminen voi tarjota yrityksellenne?

Tämän päivän yritysmaailma on hyvin kiireistä ja aikaa tuntuu olevan kovin rajallisesti. Yrityksissä mietitään, kuinka kustannuksia saataisiin laskettua ja toimintaa tehostettua, etenkin silloin kuin...Lue lisää

Verotili kirjanpidossa

Verotili on Verohallinnon ylläpitämä asiakaskohtainen tili, jolle kootaan veronmaksajan oma-aloitteisia veroja ja maksuja. Verotilillä näkyvät arvonlisäverot sekä työnantajasuoritukset eli...Lue lisää