Lindstedt Consulting Oy Ab / Eltech ulkoisti kirjanpitonsa ja palkanlaskentansa heti yrityksen perustamisvaiheessa. Ulkoistamisella haluttiin varmistaa lakisääteisyyden toteutuminen ja omaan ydinliiketoimintaan keskittyminen. Oikeanlaisen yhteistyökumppanin löytäminen vei kuitenkin aikansa.

  Yrityksessä käynnistyi toiminnanohjausjärjestelmäprojekti. Järjestelmätoimittaja tiesi Priima Yrityslaskennan vahvasta ohjelmaosaamisesta ja suositteli Priimaa Lindstedteille tilitoimistoksi.

  - Priimasta tultiin heti meitä tapaamaan. Myynti kartoitti asiantuntevasti tarpeemme ja ymmärsi meitä. Yhteistyöhön lähteminen tuntui luontevalta, kertoo Carola.

  - Taloushallintomme siirtäminen Priimalle tapahtui sujuvasti. Annoimme heille käyttöoikeudet uuteen järjestelmään sekä kävimme täydentäen läpi tiedot. Ei mennyt kauaa, kun Priima oli ratkaissut kaikki kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät ongelmamme, täydentää Janne.

   

  Hyvä tilitoimistosuhde perustuu luottamukselle

  Lindstedtien kohdalla tilitoimiston vaihtaminen toi toivottua vaivattomuutta arkeen.

  - Priiman yhteishenkilöihimme on helppo olla yhteydessä. Saan vastaukset nopeasti, tuloslaskelmaraportit tulevat joka kuukaudelta ajallaan, tilinpäätös sujui mallikkaasti ja löysimme Priiman avulla myös uuden tilintarkastajan. Priima hallitsee käyttämämme toiminnanohjausjärjestelmän erinomaisesti. Enää ei tarvitse itse stressata näitä asioita. Se on se mukava juttu yhteistyössämme, tiivistää Janne.

  - Ei ole yhtään kysyttyä kysymystä, johon emme olisi Priimalta tukea saaneet. Priimasta löytyy myös osaamista ulkomaankauppojen kirjanpitoomme ja muutostilanteisiin, kuten Brexitiin. Osaaminen on ajan tasalla ja asiakaspalvelu toimii hyvin. Nyt tiedän, että asiat hoituvat ja minulla on levollinen olo. Taloushallinnon toimemme on nyt viimein täysin ulkoistettu, myös henkisesti, sillä huoli on poissa, iloitsee Carola.

   

   

  "Taloushallinnon toimemme on nyt viimein täysin ulkoistettu, myös henkisesti, sillä huoli on poissa. Suosittelen Priima Yrityslaskennan kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita lämpimästi!"

  Carola Lindstedt | toimitusjohtaja | Lindstedt Consulting Oy Ab / Eltech

   

  "Priima Yrityslaskennassa ohjelmaosaaminen, asiantuntemus ja asiakaspalvelu ovat erinomaisella tasolla. Priima tekee kaiken sovitusti ja ajallaan. Yhteistyö arjessa on sujuvaa."

  Janne Lindstedt | myyntipäällikkö | Lindstedt Consulting Oy Ab / Eltech

   

   

   

  Kartoitetaan, sopivatko Priiman tilitoimistopalvelut sinulle

  Täytä viereinen yhteydenottolomake.

  Tietosuoja