Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Harjoittelijana Priima yrityslaskennan kirjanpitotiimissä

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

9.5.2022 10:43

Harjoittelijana Priima yrityslaskennan kirjanpitotiimissä

Olen Anu Lehtinen, olen Seinäjoelta kotoisin ja asun Tampereella. Vanhempani asuvat Seinäjoella ja olen majoittunut heidän luonaan harjoitteluni aikana ja työskennellyt Priiman Seinäjoen toimistolla. Opiskelen Tampereella Tredussa liiketoiminnan perustutkintoa ja suuntaudun taloushallintoon. Opiskelen viimeistä vuotta ja valmistun tänä keväänä. Harjoitteluni Priima Yrityslaskennassa on alkanut tammikuussa ja kestää toukokuun loppuun.

 

Miten päädyit harjoittelijaksi Priimalle?

Kuulin Priima yrityslaskennasta ystäväni äidiltä, joka työskentelee Priimassa. Sain liiketoimintajohtaja Annan yhteystiedot, olin Annaan yhteydessä, tein Priimaan hakemuksen ja kävin haastattelussa paikan päällä. Jonkin ajan kuluttua sain yhteydenoton Annalta, että olen päässyt harjoitteluun Priimaan.

 

Harjoittelun arkea

Harjoitteluni aikana olen saanut monipuolisia työtehtäviä. Olen mm. hoitanut asiakkaiden ostoreskontria, tehnyt kirjanpitoa, järjestänyt kirjanpitoaineistoja, tehnyt kausiveroilmoituksia sekä muita tilitoimiston perustehtäviä. Olen oppinut käyttämään myös uusia järjestelmiä. Harjoitteluun sisältyy myös viisi tutkintonäyttöä, jotka suoritan Priimassa harjoittelun yhteydessä.

Priima on ollut ihan mahtava harjoittelupaikka, minut on otettu hyvin vastaan ja perehdytetty kunnolla työtehtäviin, ja kaikkea on saanut aina kysyä. Olen saanut tehdä monipuolisesti asioita ja olen oppinut harjoittelussa todella paljon. Käytännön tekemisen kautta olen huomannut, miten koulussa oppii vain pintaraapaisun asioista.

Priimassa on ihanat työkaverit, joka päivä on ollut kiva tulla töihin. Työkaverit ovat todellisia ammattilaisia ja on ollut hienoa oppia heiltä. Työssä on huomannut myös tiimityöskentelyn tärkeyden.

 

Tulevaisuudessa

Valmistun keväällä ja kesällä jatkan Priimassa kesätyön merkeissä. On hienoa, kun harjoittelupaikasta sain myös kesätöitä.

 

Takaisin blogiin