KT Interiorin toimitusjohtaja Anne Neuvonen hoiti johtotöiden ohella yrityksen taloushallintoa:

  - Olin kyynärpäitä myöten itse mukana juoksevissa talousasioissa. 15 vuoden ajan tein yrityksen tilinpäätökset itse. Vaikka olimme ulkoistaneet palkanlaskennan ja määräpäiväiset kirjanpitoasiat ja vaikka hyödynsimme sähköisiä toimintatapoja, kului meillä talon sisällä liikaa aikaa talousrutiinien hoitamiseen. Lainsäädännön kehittyminen ja digitalisoituminen vaativat jatkuvaa ajanhermolla oloa. Halusimme asiantuntevan kumppanin, joka keskittyy näihin puolestamme ja ottaa kokonaisuuden haltuunsa.

  Taloushallinnon ulkoistaminen sai alkusysäyksen, kun KT Interiorilla vanha toiminnanohjausjärjestelmä päivitettiin uuteen, Visma.net ERP -järjestelmään.

  - Silloisella taloushallinnon kumppanillamme ei ollut Visma.net ERP-järjestelmäosaamista. Päädyimme uuteen kumppaniin, joka yllättäen yhteistyön aloituspäivänä vetäytyikin sähköpostiviestillä sopimuksesta. Onneksi järjestelmätoimittajayymme Visma suositteli meille Priima Yrityslaskentaa, muistelee Neuvonen.

  Yhteistyö Priiman kanssa käynnistyi salama-aikataululla. KT Interiorilta otettiin yhteyttä Priimaan ja jo seuraavalla viikolla oli sopimus allekirjoitettu ja ensimmäiset palkat maksettu. 

  - Kiireestä huolimatta Priima hoiti asianmukaisesti alkukartoitukset ja toimintatapojemme selvitykset.  Saimme selkeän tarjouksen, joka käytiin yhdessä läpi. Ikävässä poikkeustilanteessa Priima toimi joustavasti ja ammattimaisesti. Kaiken keskellä meille jäi kokemus upeasta haltuunotosta, iloitsee Neuvonen ja jatkaa:

  - Kävipä meille vielä pieni vastoinkäyminenkin, sillä yrittäessäni tulla tapaamaan Priimaa, junat myöhästyivät. Tapaamisen epäonnistuttua oli mahtavaa, että Priimasta tultiin käymään meille. Tämä on sellaista asiakaslähtöisyyttä ja luotettavuutta, josta pidän.

   

  Luottamus yhdessä tekemisen perustana

  Nyt yhteistyötä on takana useampi kuukausi, ja käyttöönoton kiireet ovat vaihtuneet yhdessä tekemisen arkeen.

  - Asiakaspalvelu on täsmällistä, sujuvaa, ystävällistä ja nopeaa. Myös talon sisällä henkilöstöltämme olen kuullut kommentteja, että yhteistyö sujuu hyvin, kuvaa Neuvonen.

  - Priimassa Visma.net ERP -järjestelmän osaaminen on korkealla tasolla. Yhdessä olemme laajentaneet esimerkiksi laskuliikenteen sähköisyyttä ja taloushallinnon automaatioita. Järjestelmän yhteiskäyttö Priiman kanssa on luontevaa. Tiedot ovat järjestelmässä ajan tasalla, näen haluamani raportit helposti ja Priima aktiivisesti muistuttelee, jos jokin asia vaatii meiltä lisähuomiota, kertoo Neuvonen ja päättää:

  - Priima Yrityslaskenta on juuri sopivan kokoinen tilitoimisto, josta löytyy monipuolista osaamista ja turvalliset varahenkilöjärjestelyt. Tuttujen yhteyshenkilöidemme lisäksi tiedämme, että palkat ja kirjanpito hoituvat kaikissa tilanteissa, myös loma-aikoina. Vastuu taloushallinnon kokonaisuudesta, asiakkaan järjestelmän käytöstä ja käytännön juoksevista asioista on Priimalla, jonka toimintatapaan luotamme. 

   

   

  KT Interior

  "Priima Yrityslaskenta on luotettava tilitoimisto, joka on palvellut meitä korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla alusta asti. Visma.net ERP -järjestelmän yhteiskäyttö on luontevaa ja sujuvaa. Ohjelmaosaaminen on Priimassa korkealla tasolla. Myös palkkapalvelu on sujuvaa. Varahenkilöjärjestelyt ovat asiakkaan kannalta toimivat ja turvalliset."

  Anne Neuvonen | toimitusjohtaja | KT Interior Oy

   

   

  Kuinka tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kerro meille täyttämällä viereinen yhteydenottolomake


  Tietosuoja