Not rendering correctly? View this email as a web page here.
Priima-email-pohja.png

 

IMG_1262-143967-edited.jpg

Ilmiannoimme toimitusjohtajamme! Marko Orpanalle kunniamaininta hyvästä johtamisesta

Priima Yrityslaskennan toimitusjohtaja Marko Orpana palkittiin johtamisen kunniamaininnalla Hyvän johtamisen foorumissa Seinäjoella 9.10.2018.

Neljännen kerran järjestetty tapahtuma toi yhteen Etelä-Pohjanmaan esimiehet ja johtajat. Tilaisuus huipentui vuoden johtajien palkitsemiseen. Kollegoiden ilmiantamaa Orpanaa hehkutettiin mm . näillä sanoilla:

  • Välittävä ja tunnollinen, aidosti kiinnostunut henkilöstönsä hyvinvoinnista ja on itse valmis tekemään toimia hyvinvointimme eteen. Hän on valmis uudistuksiin ja on mukana rakentamassa tulevaisuutta!
  • Reilu, rehellinen, avoin. Kertoo asiat niin kuin ne ovat ja pitää huolta työntekijöistä.
  • Positiivinen moottori meille kaikille. Antaa mahdollisuuden kaikille. Kannustava!
  • Aina tavoitettavissa, ovi auki työhuoneeseen.

Priima onnittelee myös vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi valittua, Seinäjoen ammattikorkeakoulun yksikön johtaja Leena Perämäkeä sekä kunniamaininnalla palkittua Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Tarkkasta! 

 

AdobeStock_167880429-339957-edited.jpeg

 

Toimintamme kulmakivet

Perheyrityksemme strategia koostuu kolmesta kulmakivestä. Niille rakennamme yritysarkemme.

1) Ihmiset tekevät asiat

Työhyvinvointi on yrityskulttuurimme keskiössä. Uskomme, että jokaiselle ihmisellä on oikeus hyvään johtamiseen. Tärkeää on, että työntekijämme pääsevät kehittämään osaamistaan ja työ koetaan merkitykselliseksi. Tarjoamme työntekijöillemme myös etuja aina kattavasta terveydenhuollosta hedelmäkoriin ja taukojumpista konserttilippuihin. 

2) Kasvollinen palvelu + ylivoimainen laatu

Kun työntekijämme voivat hyvin, heijastuu se myös asiakaspalveluumme ja palveluiden laatuun. Kaikissa asiakaspalvelutilanteissa toimimme arvojemme mukaan rehellisesti ja kasvollisesti. Tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset. Oman arvosanansa pääsevät asiakkaamme pian antamaankin, kun loppuvuodesta lähestymme kaikkia asiakastyytyväisyyskyselyllä.

3) Eurot helpottavat elämää

Eurot ovat seuraus siitä, että asiat tehdään oikein. Olemme kasvuhakuinen perheyritys ja pyrimme tällä luomaan turvaa niin omistajillemme kuin työntekijöillemmekin.


125x125_Riitta.png

Ystävällisesti,

Riitta Jaskari
Liiketoimintajohtaja
040 843 5541
riitta.jaskari@priimalaskenta.fi

Priima Yrityslaskenta | p. 0201 210 200 | tapahtumat@priimalaskenta.fi | www.priimalaskenta.fi
Tiedekatu 2, 60320 Sjk | Taitotie 1, 63300 Alavus