ORO Urakoinnilla palkanlaskennan ja kirjanpidon ulkoistamisella haettiin lisäresurssia myynti- ja laskutussihteerin töiden tueksi ja turvaksi. Yrityskasvun myötä tehtävää yhden ihmisen harteille oli yksinkertaisesti liian paljon. Toimintaa tukemaan haluttiin tilitoimisto, joka asiantuntijaverkoston tavoin auttaa talousrutiineissa. ORO Urakoinnin uusi toimitusjohtaja Samuli Salosen aloittaessa työt käynnissä oli tilitoimiston vaihtoprojekti. 

  - Etsimme uudeksi tilitoimistokumppaniksemme riittävän isoa toimijaa, joka pystyy tarjoamaan turvalliset varahenkilöjärjestelyt. Lisäksi uuden tilitoimiston piti olla toimintatavoiltaan nykyaikainen, hallita moninainen järjestelmäympäristömme ja pitää annetut lupaukset, kuvaa Salonen ja jatkaa:

  - Priima Yrityslaskennan kanssa tarjousvaihe, sopimukset ja tilitoimiston vaihtoon liittyvät siirtotoimenpiteet etenivät sujuvasti ja asiantuntevasti. Priima sitoutui opettelemaan järjestelmäympäristöstämme myös heille uuden osion ja tämä herätti luottamuksen. Oppiminen tapahtui nopeasti. Tilitoimistona Priimasta huokuu nuorekkuus ja innokkuus. Samalla asiantuntemus on korkealla tasolla.

  ORO Urakointi suomalaisena perheyrityksenä arvostaa myös sitä, että myös Priima on suomalainen perheyritys. Lisäksi Priiman muuntautumiskyky ja palvelualttius saavat Saloselta kiitosta:

  - Kaikkiin kysymyksiimme vastataan nopeasti ja selkeästi. Kirjanpitopalvelu on täsmällistä ja palkanlaskentamme sujuu moitteettomasti, vaikka TES on haastava ja työlajit moninaiset. Priiman kanssa arki sujuu ja asiakaspalvelu on hyvää.

   

  "Priima Yrityslaskennassa palkanlaskenta- ja kirjanpitopalvelut tuotetaan luotettavasti ja yhteistyö on sujuvaa. Priimasta huokuu nuorekkuus, innokkuus sekä korkea osaamistaso ja asiantuntemus. Tilitoimiston toimivat varahenkilöjärjestelyt tuovat turvaa arkeemme."

  Samuli Salonen | toimitusjohtaja | ORO Urakointi Oy

   

  Kirjanpito palvelut

   

  Kuinka tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kartoitetaanko palkanlaskenta- ja kirjanpitopalveluidemme sopivuus sinulle? Täytä viereinen lomake ja osaamme olla yhteydessä sinuun.

  Tietosuoja