Synergiaetua konsernista

  Salok valitsi laajemassa hankintaprosessien kehitysprojektissa talous-, palkka- ja työajanseurantajärjestelmien tarjoajakseen Rauhala Yhtiöt, joka on Priima Yrityslaskennan emoyritys. Tätä kautta Salok kuuli myös Priimasta, jolta päätti pyytää tarjouksen kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistamisesta. 

  - Palkanlaskennan ulkoistamisesta meillä oli jo aiempia kokemuksia, mutta nyt ensi kertaa ulkoistimme myös kirjanpidon. Koimme Priiman tarjouksen kilpailukykyisenä sekä arvostimme Rauhalan ja Priiman, eli järjestelmäkumppanin ja tilitoimiston, läheisestä suhteesta ja yhteistyöstä seuraavaa synergiaetua, kertoo Salokin controllerina toimiva Mia Tuominen.

  Palkanlaskennan siirtäminen Priimalle tapahtui vaivattomasti, sillä palkat hoidettiin jo Rauhalan tarjoamassa järjestelmässä. Käytännössä vain hallintaoikeudet päivitettiin Priimalle ja palkat lähtivät sujumaan sovitusti. Kirjanpidon siirron kohdalla Salokissa koettiin huolia, joihin Tuomisen mukaan Priima reagoi oikea-aikaisesti ja tahdikkaasti:

  - Kävimme avoimesti keskutellen murheemme läpi ja sovimme toimintatavat. Oli hienoa huomata, että asiat sujuivat sovitusti ja pystyimme luottamaan Priimaan. 

   

  Priiman kanssa palkat ja kirjanpito hoituvat sujuvasti

  Tuominen kertoo, että hänellä on kokemuksia useammasta tilitoimistosta, joiden kanssa hän on työuransa aikana toteuttanut samanlaista työjakoa, kuin nyt Priiman kanssa, kun kirjanpito palkanlaskenta on ulkoistettu.

  - Kaikki sujuu Priiman kanssa juuri niin kuin pitää. Priima hoitaa kirjanpito- ja palkkahallintomme nopeasti ja on aktiivisesti yhteydessä myös meihin päin. Priiman etuna on sen ketterä ja juuri sopiva yrityskoko: varahenkilöjärjestelyt ovat turvalliset, mutta jokainen asiakas on tärkeä. Asiakkaisiin ehditään panostamaan. Yhteistyö Priiman kanssa on siis osa yrityksemme riskienhallintaa, kuvaa Tuominen.

  - Parasta ulkoistamisessa on se, että voimme keskittyä pääliiketoimintaamme. Ulkoistamisen kautta pystymme kehittämään työnkuviamme positiiviseen suuntaan. Lisäksi kustannustehokkuus on kohdallaan.  Voimme olla hyvillä ja luottavaisin mielin kokonaisuuden kannalta, päättää Tuominen.

   

   

  "Kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistaminen on osa yrityksemme riskienhallintaa. Priima on sopivan kokoinen kumppani, joka panostaa asiakkaisiinsa. Priima tilitoimistona ja Rauhala järjestelmäkumppanina tuo selkeää synergiaetua yrityksellemme."

  Mia Tuominen | controller | Salok Osuuskunta

  Salok

   

   

  Etsinnässä sopiva tilitoimisto?

  Täytä viereinen lomake ja tiedämme olla sinuun yhteydessä.

  Tietosuoja