Helppoa yhteistyötä tilitoimiston kanssa

  - Palkanlaskenta oli aikaisemmin järjestetty yrityksemme sisäisesti. Yllättävien tapahtumien vuoksi meidän piti kiireellisesti löytää ratkaisu, jotta palkanlaskenta pyörisi normaalisti. Priima lähestyi meitä ja halusi auttaa vaikeassa tilanteessa, kertoo Ejendalsin konsernin talousjohtaja AnnCharlotte Grönlund.

  - Yhteistyö lähti käyntiin mahtavasti. Päädyimme yhdessä ratkaisuun, jossa palkanlaskijamme siirtyi Priiman työntekijäksi, mutta jatkoi asioidemme hoitamista. Henkilön siirtyminen oli jokaisen osapuolen näkökulmasta hyvä asia, iloitsee Grönlund ja jatkaa:

  - Suurimmat ulkoistetun palkanlaskennan hyödyt ovat meille turvalliset varahenkilöjärjestelyt ja joustavuus. Priima proaktiivisesti ehdottaa yhteistyön kehittämistä, esimerkiksi Priima hoitaa palkanlaskentamme lisäksi myös kelakorvaukset ja vuosi-ilmoitukset verottajalle. Tämä vähentää meidän töitämme ja vapauttaa resursseja muuhun.

  - Minulle tärkein näkökulma palkanlaskennassa on, että prosessi toimii ja voimme varmistaa, että se ajaa yrityksen etua. Priiman kanssa yhteistyö on tämänkaltaista. Siinä korostuu avoin keskusteluyhteys ja aktiivinen yhteydenpito. Asiakkaana meille etsitään juuri se palvelu, mitä tarvitsemme, kuvaa Grönlund.

   

  Priima pitää asiakkaat mukana kehityksessä

  Grönlundin mukaan Priimassa on laaja tietämys yleisesti talouden asioista, ei vain perinteisestä palkkahallinnosta ja kirjanpidosta. Priima pitää myös asiakkaat mukana kehityksessä ja tarjoaa hyviä lisäpalveluja.

  - Olemme siirtyneet pois oman palkkaohjelman käytöstä. Palkkamme lasketaan tilitoimiston ohjelmistolla. Ohjelmisto on Priiman emoyhtiön ympäristössä. Näin meidän ei tarvitse huolehtia esim. versiopäivityksistä. Priiman kautta saamme myös laaja-alaisesti emoyhtiön kokonaisratkaisut käyttöömme, päättää Grönlund.

   

   

  ”Meille oli tärkeää siirtyä yhteistyöhön juuri Priima Yrityslaskennan kanssa.
  Yrityksemme palkanlaskija siirtyi heidän työyhteisöönsä. Pystyimme luopumaan oman palkkaohjelmamme käytöstä ja siihen liittyvistä kuluista. Priima Yrityslaskennan kanssa asiat
  ovat neuvoteltavissa. Meillä on erinomainen keskusteluyhteys.”
  ”Priimassa palkanlaskenta toimii kaikissa tilanteissa, myös lomaaikoina. Palkanlaskijat hoitavat yhteistyösuhdettamme omaaloitteisesti ja tiedonkulku on sujuvaa. Osaamisen taso on huippu luokkaa ja toimintatavat ennakoivia. Valitessamme Priiman, valitsimme oikein.”

  Ann-Charlotte Grönlund | konsernin talousjohtaja | Ejendals Suomi Oy

   

  ejendals_

  Kuinka konsultoiva tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kerro meille täyttämällä viereinen yhteydenottolomake.

   

  Sinua saattaa kiinnostaa myös:

  Yrityksen talouden analysointi

  Lataa opas

  Tietosuoja