Kiilunen Servicen toimitusjohtaja Teemu Kiiluselle oli alusta asti selvää, että hän haluaa ulkoistaa yrityksensä taloushallinnon:

  - Itselläni ei ole syvällistä taloushallinto-osaamista ja en halua käyttää aikaa siihen perehtymiseen. Kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistaminen on helppo ja kustannustehokas vaihtoehto yrittäjälle. Priima Yrityslaskennan asiantuntijat ovat taloushallinnon ammattilaisia, joiden osaaminen on korkeatasoista ja aina ajan tasalla.

  Kiilunen Servicen koko taloushallinto hoidetaan Priiman omassa järjestelmässä. 

  - On suuri etu, ettei yrityksemme tarvitse ostaa ja opetella omia kirjanpidon ja palkanlaskennan järjestelmiä, vaan asiat hoituvat Priiman järjestelmässä, Visma Fivaldissa, jossa on tilitoimiston ja asiakkaan välinen yhteiskäyttömahdollisuus. Ongelmatilanteita ei ole ollut. Yhteistyö on sujuvaa, iloitsee Kiilunen.

   

  Priimasta apua yrityksen muutostilanteisiin

  Kiilunen Service muutti yhtiömuotoaan toiminimestä osakeyhtiöksi. Priima tuli avuksi.

  - En edes harkinnut, että olisimme lähteneet tekemään muutosta itse. Priiman kautta saimme vaaditun tilintarkastajan mukaan prosessiin ja kaikki paperiasiat järjestykseen. Yhtiömuodon muuttaminen on jäänyt mieleeni positiivisena kokemuksena, kuvaa Kiilunen ja jatkaa:

  - Pian ensimmäinen osakeyhtiömuotoinen tilinpäätöksemme valmistuu ja on hienoa, että voimme yhdessä kirjanpidon yhteyshenkilömme kanssa käydä numerot lävitse. Näin perehtymällä tilinpäätösinformaatioon, saan arvokasta tietoa yritykseni tilanteesta ja vinkkejä tulevaan.

   

  "Kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistaminen tuo helppoutta ja kustannustehokkuutta arkeen. Taloushallintomme hoidetaan Priiman omassa Visma Fivaldi -järjestelmässä, mikä on suuri etu. Priiman asiantuntijat ovat auttaneet yritystämme muutostilanteissa, esimerkiksi yhtiömuodonmuutoksessa ja talouslukujen ymmärtämisessä."

  Teemu Kiilunen | toimitusjohtaja | Kiilunen Service Oy

  Kuinka tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kerro meille täyttämällä viereinen yhteydenottolomake


  Tietosuoja