Priima on juuri sopivan kokoinen tilitoimistokumppani

  Muuraus Nahkala on koko yritystaipaleensa kasvanut hyvää tahtia. Yrityksen kasvaessa silloisen tilitoimiston palvelut jäivät pieneksi ja oli aika vaihtaa toimijaa. Myös jatkuvat, pienet virheet lisäsivät vaihtamishalua uuteen tilitoimistoon.

  Rakennusliikkeessä tehtiin vertailua eri palveluntarjoajien välillä. Lopulta yhteistyökumppaniksi valittiin Priima Yrityslaskenta. Tilitoimiston vaihtoprosessi on jäänyt mieleen positiivisena kokemuksena.

  - Siirto Priimalle tapahtui helposti ja ongelmitta. Tästä prosessista ei ole jäänyt negatiivisia mielikuvia, iloitsee Muuraus Nahkalan toimitusjohtaja Janne Nahkala ja jatkaa:

  - Priima on juuri sopivan kokoinen tilitoimisto. Ei liian iso, eikä liian pieni. Palvelut ovat monipuoliset ja nykyaikaiset. Silti toimintatavat ovat joustavat. Yhteistyö on heti alusta asti ollut lämminhenkistä. Omalle kirjanpitäjälle ja palkanlaskijalle on helppo soittaa kaikissa taloushallinnon asioissa.

   

  Priima tukee asiakasyritysten kasvua

  Tärkeä kasvun ajuri on ollut Muuraus Nahkalan tahtotila kehittää liiketoimintaa ja etsiä yhä helpompia ratkaisuja arjen rutiineihin. Myös Priima saa olla mukana kehityksessä. Uusimpana yhteisenä hankkeena Muuraus Nahkalassa ollaan siirtymässä talousjohtamisen ja budjetoinnin työkalun Finadeckin käyttöön.

  - Priimasta olen saanut hyviä ehdotuksia kirjanpito- ja palkanlaskentaprosessien kehittämiseksi. Aina, kun olemme tarvinneet apua, kysymyksiimme on selvitetty vastaukset ja parhaat toimintamallit – oli kyse sitten ulkomaankauppaa koskevista talouskysymyksistä tai ohjelmistotarpeista, kertoo Nahkala.

  - Suurin ulkoistamisen hyöty on erityisesti se, että taloushallinto hoituu niiden toimesta, jotka sen asianmukaisesti osaavat. Rahavirrat kulkevat oikein ja haluttuihin suuntiin. Oma aika ei riittäisi talouskiemuroiden selvittämiseen. Nimettyjen asiantuntijoiden kanssa olemme tiiviisti yhteydessä toisiimme ja yhteistyö toimii erinomaisesti, päättää Nahkala.

   

   

  "Priima hoitaa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme asiantuntevasti ja lämminhenkisellä asiakaspalvelulla. Kehitämme talousprosesseja yhdessä Priiman kanssa. Heillä on näkemystä ja osaamista nykyaikaisista toimintatavoista, jotka tukevat kasvavan yrityksemme tavoitteita sujuvasta arjesta. Yhteistyömme on erinomaista."

  Janne Nahkala | toimitusjohtaja | Muuraus Nahkala Oy

  MuurausNahkala

   

  Voisimmeko auttaa yrityksesi taloushallinnon hoitamisessa?

  Täytä viereinen yhteydenottolomake.

  Tietosuoja