Priiman palkkapalvelut erottuvat edukseen

  Energentin pitkäaikainen talousvastaava jäi eläkkeelle. Muutoksen myötä yrityksen taloushallinto ja palkanlaskenta vaativat uudelleenjärjestelyitä. Yritys lähestyi Priima Yrityslaskentaa ja yhteistyömahdollisuuksia lähdettiin kartoittamaan. 

  - Palvelutarjonta, toimintaperiaatteet ja yhteistyöehdotus erottivat Priiman edukseen muista vertailussa olleista tilitoimistoista. Tilitoimiston valinta oli näin meille helppoa, kuvaa Energentin talouspäällikön tehtävissä toimiva Anna Kuusisto. 

  Energent ulkoisti palkanlaskentansa Priimaan. Palkanlaskennan ulkoistaminen tilitoimistolle sujui Kuusiston mukaan vaivattomasti:

  - Priima otti asiamme hoitaakseen. Muutoksen ohessa otimme käyttöön myös uutta työajanseurantajärjestelmää. Kaiken keskellä palkanlaskennan asiantuntijat toimivat äärimmäisen asiantuntevasti ja osasivat ottaa huomioon sellaisia tilanteita, joita meillä ei olisi ilman heitä tullut mieleenkään. Huomasin heti ammattitaidon ja että Priiman palkkojen ammattilaiset tietävät, mitä tekevät. 

   

  Asiakastyytyväisyys on merkki onnistuneesta ulkoistuksesta

  - Palkanlaskennan ulkoistamisessa parasta ovat turvalliset varahenkilöjärjestelyt ja tieto siitä, että palkanlaskentamme toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Resurssit huolehditaan Priiman puolelta luotettavasti kuntoon. Yrityksemme pysyy mukana myös lainsäädännön muutoksissa, sillä asiat ovat selviö Priiman palkanlaskennan ammattilaisille ja näin ajankohtaisen tiedon metsästäminen ei ole asiakkaiden harteilla, iloitsee Kuusisto.

  Kuusisto kertoo huomanneensa, kuinka Priiman henkilöstö koostuu hyvistä yksilöistä, jotka tiiminä toimivat yhteen erinomaisesti. Prosessit toimivat ja kaikki tämä välittyy asiakkaille asti. 

  - Olen ollut todella tyytyväinen saamaamme palveluun. Yrityksemme asiat otetaan heti hoitaakseen, keskusteluyhteys toimii ja palkanlaskenta on oikein hoidettua. Ystävällisyys, nopeus, asiantuntemus – niistä Priiman mielestäni tunnistaa.

   

   

  "Palkanlaskennan ulkoistaminen oli järkevä päätös. Priiman toimesta palkanlaskentamme hoidetaan oikein, ajallaan ja resurssit ovat riittävät. Priiman kanssa keskusteluyhteys toimii ja he ymmärtävät asiakkaan näkökulman erinomaisesti."

  Anna Kuusisto | talous | Energent Oy

   

  Energent

   

  Pohdinnassa palkanlaskennan ulkoistaminen?

  Täytä viereinen lomake ja osaamme olla yhteydessä sinuun. Keskustellaan rennoissa tunnelmissa yritystäsi parhaiten hyödyttävistä ratkaisuista.

  Tietosuoja