Priima Yrityslaskennan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Mitä jos liiketoiminnan kehittämisen kumppanina olisi tilitoimisto?

 

Tilaa blogikoosteet sähköpostiisi

 

23.11.2017 14:31

Mitä jos liiketoiminnan kehittämisen kumppanina olisi tilitoimisto?

Yritysneuvonta on sitä, että yrittäjä ja yritysneuvoja yhdistävät osaamisensa ja tietonsa. Yrittäjä on oman liiketoimintansa ammattilainen. Yritysneuvoja puolestaan ymmärtää liiketoimintaa kokonaisuutena ja voi auttaa yrittäjää löytämään kriittiset kehityskohteet yrityksen talouden tunnuslukujen avulla. Yritysneuvoja tietää, mitä lukuja tulisi tarkastella, mitä luvut kertovat ja millaisia tavoitteita liiketoiminnalle tulisi näiden pohjalta asettaa. Haluaisitko tietoa tämänkaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä? Kenen puoleen kääntyisit, jos haluaisit saada yritysneuvontaa?

 

Tilitoimisto yritysneuvojana

Tiesithän, että nykyään asiakas voi odottaa tilitoimistoltaan enemmän. Tilitoimiston toiminnassa kyse ei enää ole pelkistä lakisääteisistä kirjanpitotoimista ja palkkahallinnosta, vaan hyvä tilitoimisto toimii myös asiakkaan konsultoivana kumppanina. Miksi sitten juuri tilitoimisto on hyvä taho antamaan yritysneuvontaa?

Asiakkaan ja tilitoimiston välinen yhteistyö perustuu luottamukseen. Tilitoimistossa asiakkaan toiminta tunnetaan niin talouslukujen kuin muun yhteistyön perusteella. Tilitoimiston toiminta perustuu reaaliaikaisesti saatavilla oleviin taloustietoihin, jolloin yritysneuvonnan lähtökohtana ovat uusimmat faktat yrityksen tilanteesta sekä luvut menneiltä kuukausilta. Tilitoimiston koulutetut yritysneuvonnan asiantuntijat osaavat syväanalysoida ja toimia näin perinteisten tilitoimiston rutiinien lisäksi kehityksen kumppanina.

Lisäksi on muistettava, että yrityksen kehittäminen ei ole vain satunnaisesti tapahtuvaa tulevaisuuden suuntaviivojen kartoittamista vaan se on jatkuva prosessi. Tilitoimisto yritysneuvojana auttaa liiketoimintaa hahmottamaan kehityskohteita pitkäjänteisesti kertaluontoisten palavereiden sijaan. Näin liiketoiminnan kehittämisestä on jatkuvasti saatavilla tietoa.

 

Tilitoimiston kanssa toteutetun liiketoiminnan kehittämisen hyödyt

Kun oman liiketoiminnan kehittämisen kumppania lähtee pohtimaan, tuo tilitoimiston osaaminen mm. seuraavat hyödyt yritystoiminnalle:

  • Saat aktiivisen työkalun yrityksen jatkuvaan kehittämiseen.
  • Saat mittarit menestyksen seurannalle.
  • Perustellulla tiedolla myös henkilöstö saadaan motivoitua mukaan kehittämiseen.
  • Saat selkeän johtamisjärjestelmän yrittäjänä ja/tai esimiehenä.

 

Miten edetä liiketoiminnan kehittämisen pohdinnoissa?

Lue blogikirjoitus

Lataa opas

Priima Yrityslaskenta syväanalysoi yrittäjän kanssa tämän liiketoimintaa ja on perinteistä laajemmin kehityksen kumppanina. Autamme yrityksiä hallitsemaan taloutta ja kehittämään liiketoimintaa.

"Yrityksemme kasvaa kovalla tahdilla. Emme halua pelkästään reagoida muutoksiin ja vaan ennakoida tulevaa. Priima Yrityslaskennan yritysneuvontapalveluiden avulla  olemme syventäneet taloushallinnon osaamistamme ja pystymme ennustamaan paremmin lähitulevaisuutta."
- Pasi Talvitie | toimitusjohtaja | Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Takaisin blogiin