Asianmukaisesti hoidettu palkka- ja taloushallinto on edellytys yrityksen toiminnalle

  Vaahteramäki on ulkoistanut palkka- ja taloushallintonsa Priima Yrityslaskennalle. Yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan. Toimitusjohtaja Pasi Talvitie kuvailee Priiman ja Vaahteramäen välistä yhteistyötä kumppanuudeksi:

  - Priimassa osaamisen taso ja asiakaspalvelu ovat huippuluokkaa. En osaisi itse vaatia enempää palveluntarjoajalta. Vuorovaikutus on aina molemminpuolista. Viikoittain olemme monestikin yhteydessä. Asiointi on vaivatonta ja helppoa.

  Talvitien mukaan ilman kirjanpito- ja palkkapalvelua ei liiketoiminta sujuisi alkuunkaan. Asianmukaisesti hoidetut palkat ja kirjanpito ovat edellytys liiketoiminnalle.

  - Palkanlaskentamme ei ole yksinkertaista, sillä työsuhteet ja -vuorot ovat hyvin monipuolisia. Palkkalistoillamme on erilaisia tunti-, pätkä-, vaki- ja osa-aikatyöntekijöitä. Siitä huolimatta palkanlaskenta sujuu luotettavasti. Pidän myös siitä, että Priimasta aktiivisesti ehdotetaan meille päin asioita. Esimerkiksi verotukseen liittyviä ilmoituksia Priima hoitaa nykyään puolestamme, jotta asiat hoituvat aikataulussa ja oma yritysarkemme helpottuu, kertoo Talvitie.

   

  Yritysneuvonnasta apua ja uusia näkökulmia

  Vaahteramäen toiminta on kasvanut vuosien saatossa suuresti. Talvitie iloitsee siitä, että Priima Yrityslaskennasta Vaahteramäki on löytänyt liiketoiminnan kasvua tukevat palvelut.  

  - Halusimme hyödyntää Priiman yritysneuvontapalveluita, sillä yrityksemme työntekijät ovat pääsääntöisesti sosiaalialan koulutuksen saaneita. Heille siis talousasiat ja talousnäkökulma eivät ole tuttuja. Toinen syy yritysneuvonnalle oli se, että yrityksemme kasvaa hyvin nopealla tahdilla. Emme halua vain reagoida kasvuun vaan ennakoida tulevaa. Yritysneuvonnan avulla pystymme syventämään taloushallinnon osaamistamme ja ennustamaan paremmin lähitulevaisuutta.

  Yritysneuvontapalveluihin liittyvä yhteinen taival on vasta alussa. Tarkoituksena on analysoida liiketoiminnan tilanne sekä keskittyä raportointiin ja budjetointiin.  Jo nyt yritysneuvonta on näyttäytynyt Vaahteramäelle erittäin hyödyllisenä palveluna.

  - Käytännössä Priiman asiantuntijat tulivat toimipisteellemme, jossa tiimin vetäjiemme kanssa kävimme läpi tuloslaskelmaa kuukausitasolla ja yksiköittäin. Yhdessä perehdyttiin siihen, mitä rivejä tuloslaskelmasta löytyy, mitä rivit tarkoittavat ja mihin yksikön tiimin vetäjät voivat vaikuttaa. Yritysneuvonta on jo alkutaipaleellaan nostanut palvelumme laatutasoa ja samalla lisännyt kustannustehokkuutta.

   

  "Priima Yrityslaskenta hoitaa moniulotteisen palkanlaskentamme luotettavasti ja ammattitaidolla. Yrityksemme kirjanpito on aina asianmukaisesti huolehdittu ja Priima ehdottaa aktiivisesti asioita yrityksemme arjen helpottamiseksi. Osaamistaso ja asiakaspalvelu ovat huippuluokka!"

  "Yrityksemme kasvaa kovalla tahdilla. Emme halua pelkästään reagoida muutoksiin ja vaan ennakoida tulevaa. Priima Yrityslaskennan yritysneuvontapalveluiden avulla olemme syventäneet taloushallinnon osaamistamme ja pystymme ennustamaan paremmin lähitulevaisuutta."

  Pasi Talvitie | toimitusjohtaja | Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki Oy

  vaahteramäki

  Kuinka konsultoiva tilitoimistomme voisi palvella sinua?

  Kerro meille täyttämällä viereinen yhteydenottolomake.

   

  Sinua saattavat kiinnostaa seuraavat blogitekstimme:

  Tietosuoja