• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Inspiroivia puheenvuoroja liiketoiminnan kehittämisestä -tilaisuus toi esille tuoreita näkökulmia yrityksen toimintaan Alavudella
23.11.2017

 

Priima Yrityslaskenta järjesti Alavudella 30.10.2017 tilaisuuden yrittäjille, jossa nimensä mukaisesti kuultiin ”Inspiroivia puheenvuoroja liiketoiminnan kehittämisestä”. Tilaisuuden tavoitteena oli innostaa yrittäjiä löytämään uutta tehoa oman liiketoiminnan kehittämiseen käytännönläheisten keinojen avulla.

Rauhala Yhtiöt Oy:n varatoimitusjohtaja Marko Orpana käytti tilaisuudessa puheenvuoron, jossa toi esille, kuinka markkinointi ja myynti voidaan valjastaa tuottamaan lisää liikevaihtoa. Orpana halusi muistuttaa yrityksiä itsestään selvältä tuntuvasta asiasta, joka kuitenkin helposti unohtuu: myynti on yrityksen keskeinen menestystekijä. Näin ollen yrityksen on markkinoinnissa ja sen kautta toteutuvassa myynnissä muistettava asiakasta kuunteleva ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Markkinointi on tärkeässä osa myynnin onnistumista. Asiakkaan ostokäyttäytymisen tunteminen määrittelee sen, mitä nykyaikaisia markkinointikeinoja yrityksen kannattaa käyttää myynnin tehostamiseksi. Lisäksi Orpana muistuttaa, että johdon on oltava kiinnostunut myynnin lisäksi myyjistä. Johdon on kysyttävä itseltään ”miten voin auttaa myyjiä saavuttamaan asetetut tavoitteet?”.

Tavoitteiden asettamiseen ja kehittävään otteeseen tarttuivat myös muut tilaisuuden puhujat. Yritysneuvoja Erja Rautiala Priima Yrityslaskennasta kertoi, miten neuvontapalvelut voivat tuoda käytännönläheistä apua yrityksen toimintaan. Yritysneuvontapalvelua käyttämällä yritys voi saada konkreettista tietoa esimerkiksi yrityksen ”talousyhtälöstä”, jatkuvan kehittämisen ja johtamisen työkaluista, menestyksen mittareista ja henkilöstön motivoinnista. Priima Yrityslaskennan yritysneuvontapalvelua käyttänyt Maijaliisa Halonen kertoikin, miten yritysneuvoja rohkaisi häntä yrityksen kehittämiseen ja kuinka hän sai yritysneuvonnan kautta analyysin taloudellista faktoista ja yrityksen nykytilasta. Halonen oli innoissaan siitä, kuinka hienosti muutos oli toteutunut Priiman kanssa yhdessä tekemällä.

Priima Yrityslaskennan liiketoimintajohtaja Riitta Jaskari halusi tilaisuudessa korostaa sitä, että tilitoimistojen rooli neuvonantajana korostuu entisestään. Priiman kanssa yrittäjä voi syväanalysoida liiketoimintaansa ja olla perinteistä tilitoimistoa enemmän – lakisääteisten toimintojen lisäksi kehityskumppani. Yritysneuvontapalveluiden avulla voidaan hallita paremmin yrityksen taloutta ja kehittää liiketoimintaa edistykselliseen suuntaan.

Tilaisuuden lopuksi Alavuden Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Ulla Koivisto toi esille yritysten erilaisia rahoitusmahdollisuuksia.

Priima Yrityslaskenta haluaa kiittää kaikkia tilaisuuteen osallistuneita! Jos haluat saada lisätietoa tilaisuuden sisällöistä, ota rohkeasti yhteyttä! Voit myös saada lisätietoa tilaisuuden teemoista seuraavaasti:

Lue blogikirjoitus

Lataa opas

KUUNTELE WEBINAARI

 

Takaisin uutisiin