15.10.2015


Molemminpuolinen unelma täyttyy

Osallistuimme viime keväänä Kaupallinen tuottaja -koulutushankkeeseen. Hankkeen tavoitteena oli rakentaa Suomeen uudenlaista osaamista ja työllistää osaajat työnantajakumppanien palvelukseen. Hankkeenjohdosta meillä aloitti kesäkuun 2015 alussa uutena työntekijänä Minna Mård.

”Koulutukseen hakiessa täytyi samalla hakea myös hankkeen yhteistyökumppanina toimiviin yrityksiin. Monet laittoivat hakupaperit kaikkialle, mutta minulle alusta asti oli selvää, että haluan vain Priima tehtäviin. Siksi tein rohkean päätöksen ja hain vain Priimalle. Haastattelujen jälkeen syvä toiveeni toteutui ja pääsin juuri sinne minne halusinkin”, Minna muistelee.

Koulutus sisälsi kuutena viikkona kontaktiopetusta, jossa läpi käytiin viestintään, markkinointiin ja myyntiin liittyviä aiheita. Eniten oppia Minnalle kertyi kuitenkin työpäivistä yrityksessämme: ”Varsinaisina työpäivinäni Priimassa olen saanut yhdistää pitkää kokemustani kaupan alalta, palkkahallinnon osaamistani ja koulutuksessa saamiani ideoita. Työn alkaessa oma-aloitteisuutta vaadittiin paljon ja uutta opin valtavasti. Oppiminen jatkuu yhä ja toivottavasti läpi elämän”.

Arvostuksemme Minnan työtä kohtaan konkretisoitui tällä viikolla, kun allekirjoitimme uuden työsopimuksen. ”Meillä on Minnan kanssa ollut alusta asti sama näkemys ja tavoite vakituisen työsuhteen syntymisestä. Hienoa, että yhteistyö on sujunut niin hyvin, että nyt tämä molemminpuolinen unelma täyttyi. Iloitsemme Minnasta sekä siitä, millaisen panoksen hän antaa niin työllään kuin valloittavalla persoonallaankin yrityksellemme ja ennen kaikkea asiakkaillemme”, kertoo liiketoimintajohtajamme Riitta Jaskari.

Jatkamme innolla eteenpäin uusi henkilöstövahvistus mukanamme! Tervetuloa vakkari-Minna myynnin ja markkinoinnin tehtäviin!

Minna 
Yllätyskuva määrätietoisesta, mutta lempeästä Minnasta työntouhussa. 

Takaisin uutisiin